Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek is tettszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is tettszik?

Figyelt kérdés
A hátam mögött megy a TV, és a Szulejmán megy. Nagyon nem szeretem a filmet, mert a történelmi jelleg helyett egy hárem intrikáiról szól. A főszereplő azonban rendkívül tettszik. Rendkívül férfias, és impozáns egy ember. Megy más sorozat is a TV- ben, ahol nemkosztümös darabban játszik és ott is rabul ejt az egyénisége. Lányok, nektek is tettszik Szulejmán? Vagy csak én epekedek utána?

2013. aug. 28. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szörnyû az egész úgy ahogy van.
2013. aug. 28. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
A nagymamàm is éppen nézi, nagyon szereti:)
2013. aug. 28. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem a filmről kérdeztem, hanem a főszereplőről.
2013. aug. 28. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak a nagypapám néz ilyesmit, bocsi, de fogalmam sincs:D
2013. aug. 28. 21:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hü lyeség, de teljesen belezúgtam.
2013. aug. 28. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaa a nagyanyám is imádja őt. Még a Seherezádéból ismeri:)

2# voltam

2013. aug. 28. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak 1-2 részletet láttam, nem bírtam tovább!

A színész: Öreg, van vagy 50 éves, ezért nem tudok rá úgy nézni. Szerintem fiatalon sem volt csinos!

A film pedig szégyenteljes csúfolása a történelemnek..

2013. aug. 28. 21:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nem a történelmi vonalat viszi a film. De nem is a filmről kérdeztem. Valóban idősebb nálam a Szulejmán, de egy isten az a férfi. Legalább is szerintem. És a Seherezádéban szintén ugyan így hat rám. Eddig sosem értettem meg, hogy miként lehet valaki szerelmes egy olyan emberbe, aki közelébe sem juthat. Most érzem.
2013. aug. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!