Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy a "szürke kisegér"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a "szürke kisegér" típusú csajok megbízhatóbbak, és alkalmasabbak a párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy eddig javarészt csak ilyen "trendi" barátnőim voltak. Vasalt haj, műköröm, szoli, divatos ruhák stb.

Nem mondom hogy nekem erre van igényem, de ha már adott volt az alkalom, hogy ilyen csajokat felszedjek, akkor éltem vele. Viszont ez a típus szerintem nem túl hatékony párkapcsolat szempontjából, sokkal jobban mennek a külsőségekre, viszik a pénzt is rendesen, és nem túl sok érzelmi intelligenciával áldotta meg őket a sors.

A szürke kisegerekkel tényleg jobban el lehet lenni, kapcsolat szempontjából?

Tudom hülye kérdés, de jó lenne már egy igazi társ, akinek az emberi értékek is számítanak...

2017. jún. 7. 20:34
1 2
 1/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
A puding próbája...
2017. jún. 7. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez ettől függ. Én ugyan átlagos vagyok, sosem csalnám meg a barátomat, de van olyan barátnőm, aki szintén átlagos (sőt inkább az alját súrolja) és ő megcsalta a barátját
2017. jún. 7. 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Számomra egy szürke kisegér lány mindenképp értékesebb.
2017. jún. 7. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez nem törvényszerű.
2017. jún. 7. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nem csak ez a 2 véglet van: szürke egér - szolis csaj. Próbálj a köztesben halászni.
2017. jún. 7. 21:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Én eddig nem tartottam magam szürke kisegérnek, de olvasva a leírásod, hogy milyen a nem szürke kisegér, mégis abba a kategóriába kerültem. Ejnye.

Azért mégis tartom magam az eredeti gondolatomhoz- szerintem a legkevésbé sem vagyok szürke kisegér, de még soha egyetlen egyszer sem csaltam meg senkit, amióta egyáltalán felmerült bennem a pasizás gondolata, azóta a nagy Ő-t kerestem (és találtam). Mindig hosszú távú kapcsolatokat kerestem és igyekeztem kialakítani, tök mindegy hogy 14 vagy 24 éves voltam, maximum a kapcsolat tartalma változott.

Ellenben van egy ismerősöm, aki határozottan szürke kisegér, az a fajta kedves kis szelíd lányka, aki csendben megbújik a sarokban és nem szól ha nem kérdezik, na, ő úton-útfélen megcsalt mindenkit, aki összeállt vele, párhuzamosan tartott egyszerre több pasit, és még azok mellett is voltak kalandjai, szóval olyan elég "tipikus" jellem.

Szerintem nem ezen múlik, bár tény, hogy vannak olyanok, akikről ha nem is ránézésre, de miután beszéltél vele két mondatot simán megállapítod, hogy esetleg csalfa-e vagy sem.

2017. jún. 7. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

A gond veled van amúgy, mert te pusztán a 2 végletet látod, ne légy ostoba.

Nem csak az üres pitsa és a szürke kis egér létezik.

Mellesleg mondjuk mi lenne, ha -tegyük fel- nem a felszín alapján keresgélnél, hanem az alapján, ami a személyiségében megfog? És az nem lesz számodra sem szürke ksiegér, sem üres kirakatbaba.

Brutálisan hangzik, mi?

Ja, és mellesleg azt is megsúgom- ez férfiakra is igaz-, hogy NEM a külsőn múlik önmagában az, hogy valaki megcsal-e. Ez megint csak jellem.

ÉS bizony láttam én már szürke kisegér-rondácska fiút is félrekúrni, ahogy egy ugyanilyen csúnyácsak lányt is nem 1-2-t...

Mikor tanuljátok már meg, hogy nem a külső adja a jellemet?? Jézusom.

2017. jún. 7. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

Elképzelhető, de ha van eszük nem kezdenek veled. :D

Te elvárod a mély értékeket miközben te ilyen sekélyes vagy? Kipróbátam me' vót rá alkalom. "Hatékony" csaj kell... Bzmeg annyi érzelem van itt, hogy egy elefánt nem bírná el! Ja nem. Kb úgy beszélsz róluk mintha egy autót akarnál venni.

Bírom az ilyen fiúkat, panaszkodnak a plázacicás csücsörítős csajokról, közben aki nem olyan azt konkrétan levegőnek nézik (vagy megy a bullying, hogy milyen ronda, stb). De amikor jól kibuliztad magad, akkor álljon készenlétben a szürke kisegér, hogy a következő igényeid kielégítse valaki ugyebár. Ja és persze folyton a nőket kritizálják amiért a rosszfiúkra buknak (elvileg), miközben ők is ugyanezt csinálják. Inkább magadba kéne nézni.

2017. jún. 7. 23:29
 9/13 anonim ***** válasza:

#6-ossal értek egyet. Sok helyen hallottam közhelyként, hogy a csendesebb, visszahúzódó lányok megbízhatóbbak és alkalmasabbak a kapcsolatokra. Baráti társaságban szóba került és szerintem nincs semmi alapja.

Él az a közhely, hogy minden bulis, szolis, műkörmös csaj egyszerű és megbízhatatlan. Ismerek ilyen kategóriájú lányokat, valóban több náluk az ilyen, viszont rengetegen teljes mértékben megbízhatóak. Egy fiatal, szexet szerető nő értelemszerűen a szexet akarja és kevésbé megy bele komoly kapcsolatba, ezért nem is lép félre. Azt is könnyen kiszűrheted, hogy ki megy közülük a pénzre.

A szürke kisegerek értelemszerűen kevésbé lépnek félre látványosan, mivel sokszor kevésbé ismerkednek, kevesebb kapcsolatuk van, kevesebb lehetőségük van. Nem fogod őket látni minden héten más sráccal a bulikban, mivel ott sem lesznek. Ettől függetlenül, köztük is sokan félrelépnek, ha tehetik. Pl. rengetegszer láttam olyat, hogy egy szürke kisegérnek lett lehetősége félrelépni egy általa állítólag elítélt macsóval és simán belement. A szürke kisegerek nagy részével (de nem minddel), az a baj, hogy frusztráltak. Sokan közülük elítélőek és irigyek a népszerűbb emberkékre.

Az ideális az lenne, ha találnál valakit a kettő közt. Olyat, akit nem csak a felszínes dolgok érdekelnek, de szórakozik és szeret élni.

2017. jún. 8. 00:32
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy én egyáltalán nem vagyok szürke egér, de ez nem a szolin meg a hajfestésen és a műkörmön múlik. Én pl egyikkel sem élek, de elhiheted, hogy nem szürkülök..

Te viszont felszínes vagy sajnos, és ostoba is, már ami a béna általánosítást illeti..

2017. jún. 8. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!