Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a "szürke kisegér" típusú csajok megbízhatóbbak, és alkalmasabbak a párkapcsolatra?
Az az igazság, hogy eddig javarészt csak ilyen "trendi" barátnőim voltak. Vasalt haj, műköröm, szoli, divatos ruhák stb.
Nem mondom hogy nekem erre van igényem, de ha már adott volt az alkalom, hogy ilyen csajokat felszedjek, akkor éltem vele. Viszont ez a típus szerintem nem túl hatékony párkapcsolat szempontjából, sokkal jobban mennek a külsőségekre, viszik a pénzt is rendesen, és nem túl sok érzelmi intelligenciával áldotta meg őket a sors.
A szürke kisegerekkel tényleg jobban el lehet lenni, kapcsolat szempontjából?
Tudom hülye kérdés, de jó lenne már egy igazi társ, akinek az emberi értékek is számítanak...
"Tudom hülye kérdés, de jó lenne már egy igazi társ, akinek az emberi értékek is számítanak..."
- Mondjuk akkor kezd magaddal a változást phasztmeg. Benned sincs sok emberi érték a kérdésed és a leírás alapján, mert minden értéktelen, amit írtál, egy db értéket nem említettél, hogy mi számodra fontos egy nőben, mit keres etc..
Van még mit dolgozni, de magadon. ;) Máskülönben nem is érdemelsz jobbat, és bocsi.
(lehet megint lepontozni ha ez nem tetszik, nyilván nagyon érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!