Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen, hogy nem vágyom ilyen fiatalon párkapcsolatra?
Nem hihetetlen.
Viszont ez: "Egyszerűen tudatában vagyok annak, hogy nekem nem lesz és nem is lehet sohasem egyetlen egy párkapcsolatom sem." gyerekes abban az esetben, ha ...miért is nem lehet? Hiányzik a fél tested? Mert úgy valóban nehéz.
Az utolsó két mondatra reagálva, nem lehet, hogy meleg vagy? Vagy aszexuális? Vagy későn érő...
>és nem is lehet
>nekem nem is lehet
Azért, mert ez nem igaz. Ez a két kis mondatrész fejezi ki azt világosan, hogy saját magadon kívülre helyezed a személyes felelősségedet. Azt, hogy nem >akarsz< párkapcsolatot, el tudom fogadni, a te véleményed és szempontjaid pont annyira szubjektívek, mint bárki máséi, de azzal, hogy mindig hozzácsapod, hogy nem is >lehet< párkapcsolatod, rögtön érvényteleníted az egészet, és kiderül, hogy csak megerősítést keresel a saját gyengeségedre. Te is tudod, hogy a te döntésed, hogy elutasítod az egészet, és kétségbeesetten próbálod bizonygatni, hogy jól döntöttél.
Elismerem nálam fejben vannak gondok így emiatt sem lehet. Másfelől pedig a külsőmre is fogható, hogy nem lehet. Hiába kaptam dicséretet a külsőmet illetően sajnos nem tudom elfogadni.
Nem tudom én másabb vagyok a mai fiataloknál. A velem egykorúak udvarolnak a lányoknak és persze megállás nélkül szexelnek. Bennem ilyen vágy 19 évesen nincsen.
Pszichológus és pár év. Utána rájössz, hogy nem vagy különleges hópehely a téli viharban, hanem ugyan olyan vagy mint a többi ember. Szűz vagy, gyanítom. Amíg nem tudod milyen a szex, addig fogalmad sincs mi az ami hiányzik.
A saját gyengeségedet meg ne akard takargatni kifogásokkal. A saját életedért te vagy a felelős, azért is ha ennyire vegetálva akarod leélni. Te döntesz.
Igen szűz vagyok nem tagadom de nem is szégyellem.
Szakemberhez pedig van egy olyan érzésem, hogy nem fogok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!