Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen, hogy nem vágyom ilyen fiatalon párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen tudatában vagyok annak, hogy nekem nem lesz és nem is lehet sohasem egyetlen egy párkapcsolatom sem. Nem vagyok nyitott az emberek felé de nekem ez így tökéletes. Már nem vagyok arra, hogy kapcsolatom lehessen másfelől pedig nekem nem is lehet. Nagyon fiatal vagyok de bevallom őszintén a szex sem hiányzik nekem. Persze tetszenek a lányok de semmilyen szexuális vonzalmat nem érzek irántuk.

2018. febr. 5. 15:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem hihetetlen.

Viszont ez: "Egyszerűen tudatában vagyok annak, hogy nekem nem lesz és nem is lehet sohasem egyetlen egy párkapcsolatom sem." gyerekes abban az esetben, ha ...miért is nem lehet? Hiányzik a fél tested? Mert úgy valóban nehéz.

Az utolsó két mondatra reagálva, nem lehet, hogy meleg vagy? Vagy aszexuális? Vagy későn érő...

2018. febr. 5. 15:50
 2/17 anonim ***** válasza:
A felnott rovatba irtad, igy min. 18 vagy. Nem vagy tul fiatal.
2018. febr. 5. 16:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

>és nem is lehet

>nekem nem is lehet

Azért, mert ez nem igaz. Ez a két kis mondatrész fejezi ki azt világosan, hogy saját magadon kívülre helyezed a személyes felelősségedet. Azt, hogy nem >akarsz< párkapcsolatot, el tudom fogadni, a te véleményed és szempontjaid pont annyira szubjektívek, mint bárki máséi, de azzal, hogy mindig hozzácsapod, hogy nem is >lehet< párkapcsolatod, rögtön érvényteleníted az egészet, és kiderül, hogy csak megerősítést keresel a saját gyengeségedre. Te is tudod, hogy a te döntésed, hogy elutasítod az egészet, és kétségbeesetten próbálod bizonygatni, hogy jól döntöttél.

2018. febr. 5. 16:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Elismerem nálam fejben vannak gondok így emiatt sem lehet. Másfelől pedig a külsőmre is fogható, hogy nem lehet. Hiába kaptam dicséretet a külsőmet illetően sajnos nem tudom elfogadni.

Nem tudom én másabb vagyok a mai fiataloknál. A velem egykorúak udvarolnak a lányoknak és persze megállás nélkül szexelnek. Bennem ilyen vágy 19 évesen nincsen.

2018. febr. 5. 16:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Balázs...te vagy az, ugye?
2018. febr. 5. 16:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen.
2018. febr. 5. 17:02
 7/17 anonim ***** válasza:

Pszichológus és pár év. Utána rájössz, hogy nem vagy különleges hópehely a téli viharban, hanem ugyan olyan vagy mint a többi ember. Szűz vagy, gyanítom. Amíg nem tudod milyen a szex, addig fogalmad sincs mi az ami hiányzik.

A saját gyengeségedet meg ne akard takargatni kifogásokkal. A saját életedért te vagy a felelős, azért is ha ennyire vegetálva akarod leélni. Te döntesz.

2018. febr. 5. 17:25
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen szűz vagyok nem tagadom de nem is szégyellem.

Szakemberhez pedig van egy olyan érzésem, hogy nem fogok menni.

2018. febr. 5. 17:30
 9/17 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésed? :D Akkor kellemes vergődést. Vagy segíts magadon vagy ne csodálkozz ha rossz az élet. Tudod jól, hogy agyban vannak bajok, de inkább nem csinálsz semmit sem. Az az igazság hogy senki sem segít rajtad, ha te nem akarod. Az első lépéseket neked kell megkezdened és ha így állsz hozzá, akkor már el is buktad.
2018. febr. 5. 17:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy azt hiszed, hogy egyáltalán nem akarok megváltozni pedig ez nem így van. Igenis meg szeretnék változni. De a negatív gondolataim nem engedik és csak vssiza húznak.
2018. febr. 5. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!