Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen, hogy nem vágyom ilyen fiatalon párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen tudatában vagyok annak, hogy nekem nem lesz és nem is lehet sohasem egyetlen egy párkapcsolatom sem. Nem vagyok nyitott az emberek felé de nekem ez így tökéletes. Már nem vagyok arra, hogy kapcsolatom lehessen másfelől pedig nekem nem is lehet. Nagyon fiatal vagyok de bevallom őszintén a szex sem hiányzik nekem. Persze tetszenek a lányok de semmilyen szexuális vonzalmat nem érzek irántuk.

2018. febr. 5. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarsz változni? Azt nem csak akarni kell, hanem tenni érte. Egyszerűbb a negatív gondolatokra fogni, vagy akármi másra. Meddig tart pszichológushoz menni? A pszichológusra ne úgy tekints mint egy orvosra. Ő jelen esetben ha jól választasz, az a barátod, akinek minden sz.rt elmondhatsz. Addig kell pszichológust keresni, amíg olyat találsz aki szimpatikus neked. Onnantól kezdve elindul egy szép fejlődő folyamat, még ha most úgy néz ki hogy ilyen sose lesz. Egyre inkább szeretnél majd hozzá járni és minden féle dologgal felkeresni. Ő lesz a lelki szemetesed, ez a feladata, hogy meghallgat és javaslatokat tesz. Rajtad áll, hogy megfogadod vagy sem.
2018. febr. 5. 18:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Jó lenne.
2018. febr. 5. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Akkor talán érdemes lenne legalább neten elkezdeni nézelődni, aztán telefonálgatni, hogy a környéken, ahol laksz, milyen a szakemberválaszték. Tegyél már valami érdemlegeset, hogy kimozdulj a holtpontról, az isten szerelmére! Ennél az első lépésnél ráadásul még csak ki sem kell tenned a lábad otthonról.
2018. febr. 5. 18:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Ahol én lakom abban a városban nincsenek szakemberek. Legközelebb Nyíregyházán vannak.
2018. febr. 5. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor utazni leszel kénytelen, na bumm. Az iskola miatt már most is azt teszed, nem?
2018. febr. 5. 20:02
 16/17 A kérdező kommentje:
De igen.
2018. febr. 5. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Tettem neked egy szívességet:

[link]

[link]

Holnap légy szíves, telefonálj, érdeklődj, és lehetőleg összeszedetten mondd el, mi a fő problémád. Ha nem tudod megfogalmazni, majd segítünk.

2018. febr. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!