Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs esélyem párkapcsolatra, ha 23 éves nő létemre képtelen vagyok felnőni?
Figyelt kérdés
Otthon lakom még, van lakástakarékom. Gyűjtögetem a pénzt. Akarok majd jogsit, meg kocsit, de ezek még csak távoli tervek. Valahogy el nem tudnám képzelni azt, hogy valakivel össze költözzek, hogy háztartást vezessek, gyerekem legyen. Inkább még nyugalmat akarok, szeretnék utazgatni, szórakozni. Viszont úgy érzem egy kapcsolathoz meg kéne komolyodnom. Mit gondoltok erről?2018. jan. 27. 12:41
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy igazad van. Ha úgy érzed, hogy most erre van szükséged, akkor ne erőltesd magadra azt a szerepet, amiben nem éreznéd jól magad. Viszont járj nyitott szemmel, ugyanis 23 éves nőként bármikor szembe jöhet veled az, aki miatt szívesen változtatnál a jelenlegi álláspontodon, vagy ha úgy tetszik, akiért "megkomolyodnál".
37\F
2/4 anonim válasza:
Nem vagy olyan komolytalan mint hiszed, belekeversz pár dolgot, aminek ehhez nincs köze.
Így tovább.
3/4 anonim válasza:
28/F vagyok. Én is ugyanígy voltam vele mint te. Bár lehet most jött el a határ ahol szívisen tudnék magam mellett egy nőt, de azért az összeköltözés az még így is váratna magára :D Inkább csak minőségi közös együttöltött időre vágyok.
4/4 anonim válasza:
Van esélyed, mint mókusnak az erdőtűzben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!