Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő, akinek szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, akinek szex sem jut sohasem és párkapcsolatra sem kell a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tehát olyan nő létezik, aki nem a saját döntéséből van egyedül, hanem ilyen a sorsa, ez jut neki? Azt láthatjuk ezen az oldalon is, hogy a férfiak között sok ilyen magányos van, de vajon nők között is léteznek ilyenek?

2019. nov. 17. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Ismertem ilyet anno suliban, egész iskola sajnálta, a külseje miatt, valószínűleg azóta sincs senkije (40 lehet)
2019. nov. 17. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez vagyok én. A csúnya külsőm miatt sok megalázást kaptam már férfiaktól és nőktől is. Emiatt nagyon visszahúzódó is lettem. Belsőleg kedvelni szoktak, de nem ez számít, senki nem akar csúnya nővel lenni.
2019. nov. 17. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Èn igen, de màr nem is èrdekel van màs elfoglsltsàgom.
2019. nov. 17. 19:44
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csúnya nő nincs.
2019. nov. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!