Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomnő után továbblépni?
Figyelt kérdés
Nyolc évig voltam egy tényleg bombázó nővel, mások szerint is gyönyörű, az a típus, aki után minden férfi megfordul. Ebből két évet házasok voltunk, és nem csak gyönyörű volt, de nagyon okos is. Igazából semmilyen szempontból nem az én szintem volt, anyagilag sem vagyok eleresztve, csak szerencsém volt, és belém szeretett, meg van egy kislánya, aki elfogadott engem, és ez is fontos volt neki. Aztán az utolsó évben már sajnos többször megcsalt, átvert, és kb a szolgájának tekintett, így én hagytam ott, mégis azóta sem tudok továbblépni. Olyat keresek mint ő volt az első években, de még csak hasonló nők sem állnak velem szóba. Annyire meg nem akarom ezek után leadni az igényeimet, csak hogy legyen valakim. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet ilyenkor tenni? 36 éves vagyok, már nincs olyan sok időm várni, hátha mégis betoppan valaki,2022. nov. 25. 12:21
1/37 anonim válasza:
Ne haragudj, de te minden értelemben tip top nőt akarsz, amikor magadról az ellenkezőjét mondod. Hát sok sikert hozzá
2/37 anonim válasza:
Szerintem neked csak a külső számít és épp ezért a nők jól teszik ha elkerulnek.
3/37 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem csak a külső számít. Ahogy írtam, benne az fogott meg, hogy a szép külső mellett nagyon intelligens volt, mint társ is jó volt vele lenni. És igen, ha majdnem tíz évig egy tip-top nőm volt minden szempontból, akkor utána nehéz elfogadni, hogy lehet, már sosem lesz hasonló sem.
2022. nov. 25. 12:50
4/37 anonim válasza:
Akkor mégiscsak tipp-topp nő kell lol.
6/37 anonim válasza:
A külső számít, olyant keresel mint ő volt az első években.
7/37 anonim válasza:
Az egész élet ilyen a legtöbb embernek. Hány ember jut pl. szegénységre idős korára?
8/37 anonim válasza:
Nekem is nehéz gazdag jópasik után akik szerettek enyerüköm hordoztak, a társkeresés, ahol fogatlanok vannak meg szexhajhász senkik szeretőt kereső taták meg a többi.
Ez kerget kapcsolatfuggésbe csak a (volt) barátomtol hogy mást ugyse találok aki ertelmes normalis szeret is hű is.
10/37 anonim válasza:
En a klasszikus elveket kepviselem. Hű vagyok es a normális szerelmes kapcsolatok híve csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!