Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Álomnő után továbblépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomnő után továbblépni?

Figyelt kérdés
Nyolc évig voltam egy tényleg bombázó nővel, mások szerint is gyönyörű, az a típus, aki után minden férfi megfordul. Ebből két évet házasok voltunk, és nem csak gyönyörű volt, de nagyon okos is. Igazából semmilyen szempontból nem az én szintem volt, anyagilag sem vagyok eleresztve, csak szerencsém volt, és belém szeretett, meg van egy kislánya, aki elfogadott engem, és ez is fontos volt neki. Aztán az utolsó évben már sajnos többször megcsalt, átvert, és kb a szolgájának tekintett, így én hagytam ott, mégis azóta sem tudok továbblépni. Olyat keresek mint ő volt az első években, de még csak hasonló nők sem állnak velem szóba. Annyire meg nem akarom ezek után leadni az igényeimet, csak hogy legyen valakim. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet ilyenkor tenni? 36 éves vagyok, már nincs olyan sok időm várni, hátha mégis betoppan valaki,
2022. nov. 25. 12:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%
Az az csak legyen gazdag :D
2022. nov. 25. 13:48
 12/37 anonim ***** válasza:
22%

Normalis szerető hű társ. Ez a fő. Arrol nem en tehetek hogy pont gazdagok is.

Es a külsősök tarskeresési piac meg..taták vagy nősek vagy senkihái parasztok ajánlgatják magukat szexre. Es ezek kozt kéne keresni megint.

Még a bkv-t is meg tudnám szokni, de még normális elveik sincsenek a söpredéknek, minimum annyi hogy nem csalom már meg a masikat vagy a feleségemet a nagy őt.

Nem is a gazdagság kocsi statusz tenyerén hordozás kultura udvariasság itt a legnagyobb bukás szakitás után, hanem hogy normális értékrendjük is van(monogámia hűség becsulet tisztesség szeretet) ami szintén ritka.

2022. nov. 25. 13:56
 13/37 anonim ***** válasza:
64%

Persze te semmiről nem tehetsz, csak véletlenül pont gazdagok. Aki pedig nem az, és bkv-zik, az a söpredék. A gazdagok pedig monogámok és udvariasak.

Ebből aztán nem kérek, szerintem más sem.

2022. nov. 25. 14:01
 14/37 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem onlyfanson ismerkedem tamogatokat keresve hogy tudnám. A homlokukra meg nincs ráirva.
2022. nov. 25. 14:13
 15/37 anonim ***** válasza:
27%

A söpredék a szexhajhász vagy felwswgsalo senkiháziak.

Javareszt olyanok ajánlgatnak nekem szexet akiknek sokeßtben foga sincs de ő szexkapcsolatot akar.

Vagy egy senkik alapvetoen az eletben. Semmit el nem értek. Semmit fel nem tudnak mutatni. Kaocsolatokban inkorrektek. De még ők akarnak lekezelni egy ürìtőlyuknak.

A gazdag meg megtisztel megbecsul tenyerén hordoz es monogám hű.

2022. nov. 25. 14:16
 16/37 anonim ***** válasza:
27%

Valoban nehéz leengedni a lécet.

De megy oke bkv.

De legyen már legalább értekrendje..de az sincs szinte egyiknek sem.

2022. nov. 25. 14:18
 17/37 anonim ***** válasza:
57%
Mert te mit értél el az életben? És ha olyan csodás emberek voltak, miért váltogattad őket és most hol vannak ? :D
2022. nov. 25. 14:37
 18/37 anonim ***** válasza:
46%

13

Arrol sem tehet senki hogy csoro vagy meg ronda.

2022. nov. 25. 14:44
 19/37 anonim ***** válasza:
16%
17 szerintem en már csak azzal is több vagyo naluk hogy nem csalom a párom nem keresek szeretoket nem megyek bele szexkaocsikba h masok csalják a feleseguket akik a kölykeikkel szenvednek, már CSUPÁN az ertékrendemmel bőven több vagyok náluk.
2022. nov. 25. 14:47
 20/37 anonim ***** válasza:
9%

Amugy mellettem vannak nyugi:D

Irtam ezt is, hogy sajnos ez hajt kapcsfüggésbe.

A barátommal nem szakítok, iletve azt husszor is meggondolom, a volt barátom meg vár vissza.

Mindketto korrekt gazdag jo pasi és komolyan félek már a söpredéktol.

Espedig nem a bkv-val lenne bajom..

2022. nov. 25. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!