Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már sosem lesz párom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már sosem lesz párom? Vagy valami baj van velem?

Figyelt kérdés

Nem értem miért vagyok ilyen szerencsétlen? Talán túl önálló vagyok? Sosem teljesedett még ki egyetlen kapcsolatom sem... Volt pár az elején ígéretes ismerkedésem, de egytől egyig rám kényszerítették az akaratuk ezért semmi nem lett belőle.

Volt 1 komolyabb is amikor tényleg szerelmes lettem, de plátói maradt, mert az illető elutasitott. Majd elég csúnyán elbánt velem... De ez más téma már a múlt.

Viszont azóta is csak manipulatív férfiakkal futok össze.

Van rajtam felesleg, de nem mondanám csúnyának magam...

Nem értem mi a baj velem?

Vagy csak fogadjam el, hogy sosem lesz párom és gyerekeim?

Kicsit már el vagyok keseredve.

26/N

2022. nov. 13. 14:13
1 2
 11/20 Mathus ***** válasza:
72%

a kérdésre: semmi baj sincs veled, egyszerűen alkalmatlan vagy párkapcsolatra. van ilyen. van aki sosem tanul meg vezetni, vagy a másik főzni, a harmadikon meg az angol, mint idegen nyelv is kifog.

1) "Inkább vagyok egyedül"

2) "szex pedig nem fér bele az értékrendembe"

ezekkel az alapvetésekkel jelentősen leszűkíted az alkalmas jelöltek körét.

3) "gyereket akarok"

ehhez nem kell szexelned, van több más út.

[link]

derítsd ki, hogy mi a szeretetnyelved, mi az a közvetítő közeg, amire jól rezonálsz, amitől szeretve érzed magad. így segítheted a másikat is, hogy megfelelően közelítsen hozzád.

[link]

derítsd ki melyik személyiségtipusba tartozol, és melyek azok amikkel jól állsz párba.

(az előbbi teszt faék angollal, az utóbbi magyarul is elérhető)

ha kérdésed van, írj privátban, ott fogod rá válaszolni.

nem akarom elviccelni a dolgodat, azért próbálok olyasmikkel segíteni, ami működik (nekem is működött).

2022. nov. 13. 15:02
 12/20 A kérdező kommentje:

11-es: Köszönöm, a válaszod. Ez volt az 1. értelmes.

Ha lehet hinni ennek a személyiség tesztnek, az elég sok mindent megmagyarázz.

Mediátor 😅 Eléggé magamra ismertem szóval van benne igazság 🙂

2022. nov. 13. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
Tegyél be egy képet úgy megmondjuk van e külső oka a sikertelenségnek!
2022. nov. 13. 15:53
 14/20 he84 ***** válasza:
100%

Ne haragudj 11-es válaszoló, de rosszul látod, rosszul idézted a a szex nem beleférés részt. A kérdez ugyanis ezt írta, idézem is:

"csak szex pedig nem fér bele az értékrendembe"

Te pedig a "csak" nélkül vetted figyelembe furcsa módon. Nem mindegy, hogy valaki egyáltalán nem akar szexet, vagy olyan kapcsolatot nem akar, ahol csak szex van.

2022. nov. 13. 16:41
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Belenéztem a mindent tudó tükröm tükrömbe...

mondtam neki...tükröm tükröm mond meg nékem miért nincs e 26 éves lánynak pasija e vidéken???

a tükröm gondolkodott...

majd azt mondta: "honnan a f**aszból tudjam? majd azt is mondta szép szép szép ez a lány de nem a legszebb"

2022. nov. 13. 17:07
 16/20 anonim ***** válasza:
25%
Írtam neki privátot, nem válaszolt. Tehát szeretne egyedül lenni és jó neki így. Jövőbeli panaszkodás nem elfogadott!
2022. nov. 13. 17:55
 17/20 A kérdező kommentje:

16-os:

Az igen... Hááát 2 üzenetet kaptam... Az egyiket egy 50 év feletti idős embertől (de komolyan mit gondolt? Azért ennyire még nem vagyok öreg és kétségbe esett)

A másikat egy 32 éves "úriembertől" aki egyből azt kezdte ecsetelni ő szereti ha egy nőn van felesleg....

Szóval... Miért is kellett volna bármelyiknek is válaszolnom?

2022. nov. 13. 18:26
 18/20 anonim ***** válasza:

"Csakhogy nem ez volt a kérdés, inkább, hogy a férfiaknak mi baja azzal ha önmagam vagyok..."

semmi bajuk nincsen vele, ezért hagynak magadra :)

2022. nov. 13. 18:31
 19/20 A kérdező kommentje:
18-as: Pff... Ja értem... Szóval szerinted, az a normális ha egy párkapcsolat megváltoztat?
2022. nov. 13. 18:46
 20/20 Mathus ***** válasza:

#19: szerencséd van, mert több kutatás bizonyítja, hogy még a párkapcsolatokban bekövetkező nagyobb események SEM változtatják meg a személyiségedet.

[link]

2022. nov. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!