Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már sosem lesz párom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már sosem lesz párom? Vagy valami baj van velem?

Figyelt kérdés

Nem értem miért vagyok ilyen szerencsétlen? Talán túl önálló vagyok? Sosem teljesedett még ki egyetlen kapcsolatom sem... Volt pár az elején ígéretes ismerkedésem, de egytől egyig rám kényszerítették az akaratuk ezért semmi nem lett belőle.

Volt 1 komolyabb is amikor tényleg szerelmes lettem, de plátói maradt, mert az illető elutasitott. Majd elég csúnyán elbánt velem... De ez más téma már a múlt.

Viszont azóta is csak manipulatív férfiakkal futok össze.

Van rajtam felesleg, de nem mondanám csúnyának magam...

Nem értem mi a baj velem?

Vagy csak fogadjam el, hogy sosem lesz párom és gyerekeim?

Kicsit már el vagyok keseredve.

26/N

2022. nov. 13. 14:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2%
Tudod, mi az az önreflexió, kérdező, vagy csak nyafogni jöttél ide?
2022. nov. 13. 14:15
 2/20 anonim ***** válasza:
48%
Az incel srácok szoktak így nyafogni
2022. nov. 13. 14:17
 3/20 A kérdező kommentje:

1-es: Azt szerintem eléggé jól leírtam, hogy hogyan látom magam.

Csakhogy nem ez volt a kérdés, inkább, hogy a férfiaknak mi baja azzal ha önmagam vagyok...

2022. nov. 13. 14:24
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Valami van, de így ember legyen a talpán aki kitalálja!
2022. nov. 13. 14:31
 5/20 A kérdező kommentje:

2-es: Tessék?

1) bár rákerestem a szó jelentésére, de az hogy nem igazán értem miből gondolod. Mert nem találok párt? Inkább vagyok egyedül mint olyannal aki nem tenne boldoggá vagy még akarna változtatni.

A csak szex pedig nem fér bele az értékrendembe...

2) Ember... Nem keseríthet el ha gyereket akarok, de úgy tűnik hogy nem lesz sosem?

Nem a gyökér hozzászólások miatt írtam ki ezt a kérdést.

Hanem hogy még tudjam mennyire vagyok egyedül ezzel a problémával...

2022. nov. 13. 14:36
 6/20 anonim ***** válasza:
40%

#3: szerintem az, hogy nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Eleve az önreflexió alatt nem azt értettem, hogy nekünk tárulkozz itt ki, de neked kizárólag külső tulajdonságaid vannak ("leírtam, hogy hogyan látom magam")? Mert az azért elég érdekes lenne.

Ja, és nincs olyan, hogy "a férfiak".

2022. nov. 13. 14:36
 7/20 anonim ***** válasza:
45%

#5: megint csak: az eddig általad írottak alapján irdatlanul egyszerű vagy, mint a százas szög. Elsőként talán ezen kellene változtatni (ebbe beleértve nyilván azt is, ahogyan a világot látod).

Ja, és kapcsold ki a telódon az autocorrect-et. Ha nekem sikerült, neked is menni fog.

2022. nov. 13. 14:38
 8/20 A kérdező kommentje:

6-os: Oké, akkor azt hiszem te meg mehetsz vissza irodalom órára szövegértést tanulni.

Egyetlen szóval sem mondtam, hogy a külső tulajdonságaim a lényeg. Mellékesen említettem meg mivel minden 2. hasonló jellegű kérdésnél ezzen rugóznak az emberek.

Azt pedig ki mondta, hogy itt akarok kitárulkozni?

Felraktam egy kérdést, mert kíváncsi voltam más emberek véleménnyére is. Vagy hogy van e más is hasonló cipőben.

Nem is tudom miért lepődtem meg, hogy itt is csak a rosszindulatú fröccsögés megy...

2022. nov. 13. 14:46
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ragannak rád a férfiak, akkor nem vagy elég vonzó.

Kép nélkül mást nem lehet mondani.

Hányan próbálkoznak be nálad egy hónapban mondjuk?

2022. nov. 13. 14:50
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
Én szívesen randizok veled. Majd én kihozom belőled az igazi nőstény oroszlánt.
2022. nov. 13. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!