Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már sosem lesz párom?
Figyelt kérdés
Sokaknak a szerencsén múlt hogy összetalálkoztak, összeismerkedtek egymással.
Igaz nem vagyok társasági ember, de azért vagyok emberek között, de még csak egy kis reményt sem láttam arra eddig hogy lehetne barátnőm. Neten is rengetegszer próbálkoztam.
Nagyon szomorúan éltem azt meg hogy nekem sulis koromban sosem volt barátnőm. Tényleg azt érzem hogy csak a szerencsén múlik ha talál az ember párt. 24 éves vagyok és senkim nem volt, másoknak meg már 15 évesen volt akkora szerencséjük hogy össze tudtak ismerkedni valakivel.
2020. okt. 19. 20:32
1/3 anonim válasza:
Nekem sem volt párom tini koromban, de nem csak a parkeresesbol all az élet. Biztos megtalálod majd a párod, esetleg nézz fel Tinderre ha élőben nem találsz senkit.
22/N
2/3 anonim válasza:
24 évesen azért még nem a halál küszöbén állsz. Egyébként meg ha ilyen a hozzáálládod nem is lesz. Ne sajnáltasd magad, meg arról beszélj hogy neked sose lesz, mert akkor nem is. Járj szórakozni, ismerkedj, kezdj hobbiba, de ettől most hogy ezt kiírtad mit vársz? Hogy valaki majd azt írja, igen jól látod esélytelen. És ha ezt írná mit tennél?
3/3 anonim válasza:
Nem szerencse, kinézet. Minél jobban nézel ki, annál több lehetőséged van válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!