Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én ilyen természetű vagyok, akkor sosem lesz nekem párom? F
Itt mindenki azt írja, hogy a nagydumás, vicces férfiaknak van sikerük, és ez az egyik legfontosabb dolog ismerkedésnél.
És én ha nem ilyen vagyok, hanem egy szolid, csendes, jólelkű. Tudok vicces lenni azzal akit ismerek, de ahhoz idő kell. Meg meg is tudok nyílni, de ahoz is meg kell valamennyire ismernem a másikat.
Én nem akarom megjátszani magam, normális, őszinte, boldog párkapcsolatot szeretnék.
Így tényleg nehezen fogok párt/feleséget találni?
23 vagyok, de még nem találtam meg az igazit:(
Pff szèp és jó hogy nyugtat az első ,de sajnos az van amit te is felvázoltál a kérdésedben.
Olyan vagyok mint te, majdnem 4 éve egyedül. Nincs jó dumám, nem kamuzok a nőknek. Ugyanolyan élethelyzetben lévő ismerősöm aki nagy dumás,hazudik össze vissza, havonta új nőt szed fel....
Persze ő nem akar megállapodni.
Majdnem minden nőjét bemutatta, és volt közte több tökre normális nő is.
Komolyan én sokszor csak pislogok már hogy milyen nők jönnek vele össze....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!