Aki befolyásolható természetű abból sosem lehet rendőr?
Nem csak rendőr nem lehet, hanem konkrétan életre nem alkalmas, mivel nincs belátási képessége annak akit befolyásolnak
Aki eltökélt, azt nem foglalkoztatja a negatívum
Egy katonát ha megbíznak valamivel de tudatják vele hogy lőni is fognak rá, gondolod hogy besz*rik tőle?
Szerintem nagyon fiatal vagy még 15-16éves, aki pályaválasztás előtt áll
20/F
Nagyon nehéz döntenem.Van önálló akaratom,csak befolyásolni tudják.
Ide idézek egy kérdezőt, mert nagyjából ez a problémám nekem is:
"Az a problémám, hogy nagyon befolyásolható vagyok és ez szörnyű érzés. Ha mondjuk van egy pólóm és megjegyzik, hogy szerintük nem áll jól-pedig én szeretem hordani-akkor utána már egyre kevésbé kedvelem és hordom. Ez csak egy példa volt, teljesen más dolgoknál is befolyásolnak és ha az én elvemet követem, akkor szégyenkezek, ha meg az övéket, akkor meg magamat csapom be. Hogy lehetne ezen segíteni? Köszi a tanácsokat előre is.
Megjegyzem van 1-2 dolog, de tényleg csak 1-2 amiben nem tudnak befolyásolni."
Azért nem akarják ,hogy rendőr legyél mert ez jelenleg kissé lenézett szakma.Azt mondják,hogy csak hülyék mennek rendőrnek mert van egy-két hülye.De ez olyan mintha a pékek között van 2 bunkó és akkor minden pék egy rohadt bunkó?!
Van okos rendőr is, csak mondjuk velük nem közúti igazoltatás keretében fognak találkozni az emberek.Mivel az alacsonyabb rangban lévő egyének pl. őrmesterek vannak az utcán,akiknek van egy érettségijük hát tőlük ne várjuk,hogy 120-as IQ-juk legyen.De annak sem több az IQ-ja aki nem képes belelátni az ilyen dolgokba, lehet ujjal mutogatni.
Ha Te rendőr akarsz lenni légy rendőr.Aki mindenkinek megfelel azt tökéletes embernek nevezik.De létezik iylen?!NEM!Tökéletes ember nincs, van aki utálni fog van aki szeretni, ezt fogadd el.
Viccen kívül: jó közrendőr lesz abból, aki befolyásolható. Ahogyan az a jó katona, aki követi a parancsot, és nem gondolkozik.
Amúgy pedig, önértékelési problémáid lehetnek, ha ennyire hagyod magad befolyásolni, mert mások véleményét a sajátodénál többre tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!