Lehetek rendőr ha tudom bizonyítani, hogy pszichológiailag meggyógyultam a mentális problémáimtól?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 11:20
1/5 anonim válasza:
inkább válassz helyette valami tisztességesebb szakmát.
2/5 anonim válasza:
Szerintem az kizáró ok, ha valaha pszichológiai kezelésen részt vettél.
Az biztos, hogy kikérik a korlapodat, illetve számtalan erre irányuló kérdés is van.
3/5 ZETAS válasza:
Ha átmész a pszichológiai teszteken, akkor lehetsz rendőr.
Ha korábban kezeltek pszichiátrián az nem kizáró ok.
Mivel orvosi titoktartás övezi a kartonjaid abba csak NB "C" átvilágításkor tekinthetnek bele, de akkor se biztos, hogy rátalálnak, mert nincs közös nyilvántartás.
4/5 anonim válasza:
ne viccelj, ha kizáró ok lenne, egyszerűen nem lenne rendőr!
5/5 ZETAS válasza:
Az nem értem, hogy aki szerint kizáró (megindokolja) ok annak a válasza 38%-ban hasznos
Én tudom, hogy nem az (megindoklom, mert tudok egy embert aki 1 hétig befeküdt pszichiátriára+egyéb) és a válasz 39%-ban hasznos.
Tehát van itt valami nyomorult, aki ész nélkül mindenkit lepontoz? HipHipHurrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!