Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 23 éves vagyok és még sosem voltam szerelmes?
Figyelt kérdés
Sosem viszonozta egy lány sem.
Nagyon rossz érzés hogy ennyi idősen is még itt tartok.
De már kezdem feladni hogy engem valaha is fog szeretni egy lány.
Van itt olyan aki 25 év körül lett először szerelmes?
2019. aug. 13. 09:43
1/4 anonim válasza:
"Sosem viszonozta egy lány sem." - akkor szerelmes voltál már, csak párkapcsolatod nem volt még, nem?
A plátói/viszonzatlan szerelem is szerelem.
Vannak akik később találják meg a párjukat.
2/4 anonim válasza:
Tök ellentmondásos a kérdésed. Azt írod, nem voltál mg szerelmes, utána meg, hogy még sosem viszonozták. Ha nem vagy szerelmes valakibe az viszonozni sem tudja a semmit szerintem. Kicsit gondold át jobban...
3/4 A kérdező kommentje:
Jó, tényleg hülyén fogalmaztam meg. Tehát volt hogy szerelmes voltam egy lányba, de neki nem kellettem. Te kölcsönös szerelem, párkapcsolatom sosem volt.
Rossz érzés hogy engem sosem szeretett egy lány sem.
2019. aug. 13. 10:21
4/4 anonim válasza:
Örülj neki, én most inkább azt kívánnám sose lettem volna párkapcsolatban és soha ne szerettem volna ennyire bele volt barátnőmbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!