Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz kapcsolatom?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok és egy hosszú távú kapcsolatom se volt még. "Járások" voltak, ilyen egy hónapos meg két hetes valamik, de igazi kapcsolatom még tulajdonképpen nem volt. Alkalom lett volna már sok, de valamit mindig elrontottam vagy túlaggódtam vagy túlgondoltam. Mintha félnék az egésztől. Felmerült bennem, hogy ez mennyire nem normális, hogy eddig ennyire nem volt semmi. Ha eddig nem sikerült, akkor sosem leszek képes megtartani egy lányt?
2019. aug. 16. 00:53
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Eleve rossz a megközelítésed is, szépen telebeszélték a fejedet a nők.

Egy férfi hozzáállása ez:

Olyan stílust alakít ki, hogy nem ő akarja megtartani a nőket, hanem a nők akarják megkapni őt.

Te túlságosan meg akarsz felelni a csajoknak, ezért elcseszed a dolgokat. Ezzel a hozzáállással, ha lesz is nőd, papucs leszel.

2019. aug. 16. 00:58
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Soha
2019. aug. 16. 00:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Holnap.

33/f

2019. aug. 16. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
20-a után lesz majd.
2019. aug. 16. 01:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fejleszt a személyisegedet, a nezőpontodat dolgokról. Nagyon pesszimista vagy, de ne legyél!!

Esetleg egy pszichológust keress fel. Segíthet megfejteni, hogy miért vannak kötődesi problémáid.

2019. aug. 16. 01:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig önmagadat nem fogadod el ès szereted meg, addig màs se fog szeretni téged es te se fogsz addig mást szeretni!

Kicsit szedd össze magad lelkileg.

2019. aug. 16. 02:42
 7/7 anonim ***** válasza:
szintén 27 éves férfi vagyok. eddig 1db kapcsolatom volt, ami 3 hónapig tartott, kb. 5 éve. majdnem kompletten feladtam, ilyen idősen vagy valami baj van veled, vagy mindenki más párkapcsolatban van/házas. rám se néznek a nők jellemzően. attól még próbálkozhatasz, talán te a 3. kategória vagy. sok sikert!
2019. aug. 16. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!