Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem fogom megtalálni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem fogom megtalálni a párom?

Figyelt kérdés

Már lassan 25 éves leszek, de még mindig nem volt párom.:(

Pedig már nagyon vágynék rá. De én nem vagyok olyan szerencsés, mint a férfiak többsége. Még ismerkedni sem ismerkedtem soha egy nővel sem, tehát semmi lehetőségem nem volt eddig. De már öregnek érzem magam ahhoz, hogy ennyi idősen legyen először barátnőm.

Nekem még van esélyem arra hogy valamikor feleségem legyen?

Pedig semmi taszító nincs bennem, szeretnek a kollegáim, mindenkivel rendes vagyok. És sokan csodálkoznak hogy nem volt még senkim, ha elmesélem ezt nekik.

2019. máj. 9. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne legyél olyan rendes mindenkivel. Azt jelenti, hogy túl alkalmazkodó vagy.
2019. máj. 9. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne?

Munkahelyi bulikon is szoktak ismerkedni egymással

a fiatalok.

Menj el különféle klubokba, kiállításokra,

sportrendezvényekre, közösségi rendezvényekre beszélgess, légy nyitott, kedves, de ne tolakodó. Add a természetes magad formáját,

nem kell semmiféle szerepbe öltözni. Sőt!

Érdeklődést kell mutatni a másik iránt.

A többi megy magától.

2019. máj. 9. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, mennyi hozzám hasonló ismerkedésre képtelen velem egyidős srác van... Én se tudtam mit kezdeni a nőkkel sose, biztos gyerekkori trauma meg a zárkózott természetem, vagy a csillagok állása lehetett az oka. De hogy minden második nap legyen egy ilyen kérdés... Elszomorít, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Amúgy nekem is mondhatni király az életem, minden jó, csak a nőkkel állok hadilábon. De nekem 27 évesen már egyre kevésbé van az ismerkedésre ingerem, egyre jobban szégyellem, hogy nulla tapasztalatom van, emiatt meg egyre kevésbé próbálkozok, mert hazudozni, hülyíteni nem szeretek, magyarázkodni meg megint nem akarok, plusz azt látom, hogy a nőket kb ha 2 perc alatt nem tudom elvarázsolni, akkor 1000 év alatt se, lapoznak tovább, mintha futószalagon menne a dolog. Valahogy senkit nem érdekel igazán senki, csak a felületes dolgok mennek, meg a mesemondás.
2019. máj. 9. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem ne meséld el a kollégáinak pl hogy nincs senkid. Ne kerüld a témát, de ha esetleg szóba kerül inkább fullents egy kicsit és mond, hogy talklzgatsz egy lánnyal mostanában, még nagyon az elején vagytok.. Így a kollégáid is kicsit máshogy állnak majd a témához. Pár hét után pedig ha valaki rakerdez hogy mi a helyzet, akkor mond, hogy nem illettetek össze, van ilyen. Hátha valamelyik kollégád beajanl valami ismerős épp hasonló cipőben járó ismerősének.. Csak tipp, de volt hogy bevált :)
2019. máj. 9. 21:50
 5/7 anonim válasza:
De a 25 az nem is vészes
2019. máj. 9. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Sorry. Én megtaláltam a múltkor a párod, de megtartottam magamnak.
2019. máj. 9. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Szóval ismerkedés nélkül szeretnél párt találni??? 😂😂 ZSENIÁLIS!
2019. máj. 10. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!