Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, miért vagyok ilyen, nagyon furcsa vagyok, így sosem lesz párom?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok voltam már sok lánnyal, 8 barátnőm volt, voltam többször nagyon szerelmes
De nem bírom ha bárki mellettem alszik, ha kezemet fogják vagy egy héten 3 napnál többször van nálam vagy én nála tehát egyedül kell lennem
2020. okt. 24. 18:55
1/7 anonim válasza:
Gyerekkori kötődési mintával lehet gond. A szüleid szeretgettek, simogattak, engedték, hogy közel bújj hozzájuk?
2/7 A kérdező kommentje:
1. igen engedték de őket sem szeretgettem
2020. okt. 24. 19:27
3/7 anonim válasza:
Vannak ilyen gyerekek, akik nem bújósak és később is zavarja öket a túlzott intimitás. Keress hasonlót, mint te. Mondjuk gyereket ne vállaljatok. :)
4/7 anonim válasza:
Na, 1.. Büfé - cihológia szak?
Hagymával kérem!
5/7 anonim válasza:
Ahelyett hogy ezt elemezgeted az emberekkel, inkább megoldást keresnél rá...
Rengeteg olyan ember van, aki a fél karját odaadná egy kis törődésért.
6/7 anonim válasza:
1.
Hagyjad már a bullshit hülyeséget.
Nincs sehol előírva, hogy az embernek mindig társaságban KELL lennie.
Ha valaki igényli a sok egyedüllétet, az teljesen normális.
Nehogy már még vele legyen a baj :D
7/7 anonim válasza:
6! Igen, nincs vele baj, azért kér segítséget🙄 Nyilván, ha nem zavarná, nem írna ki kérdést. 36 éves, lehet, hogy szeretne már komoly kapcsolatot, esetleg családot. Mivel a nők 99%-a nem erre vágyik, jelentősen megnehezítheti. 1-nek igaza van, simán lehet kötődési zavar. Én is ilyen vagyok egyébként, nem szeretem az indokolatlan érintést, puszit stb. Viszont nálam ez szerelmesen megszűnik,neki szabad. Így azért egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!