Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem, miért vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, miért vagyok ilyen, nagyon furcsa vagyok, így sosem lesz párom?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok voltam már sok lánnyal, 8 barátnőm volt, voltam többször nagyon szerelmes

De nem bírom ha bárki mellettem alszik, ha kezemet fogják vagy egy héten 3 napnál többször van nálam vagy én nála tehát egyedül kell lennem

2020. okt. 24. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Gyerekkori kötődési mintával lehet gond. A szüleid szeretgettek, simogattak, engedték, hogy közel bújj hozzájuk?
2020. okt. 24. 19:16
 2/7 A kérdező kommentje:
1. igen engedték de őket sem szeretgettem
2020. okt. 24. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen gyerekek, akik nem bújósak és később is zavarja öket a túlzott intimitás. Keress hasonlót, mint te. Mondjuk gyereket ne vállaljatok. :)
2020. okt. 24. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Na, 1.. Büfé - cihológia szak?

Hagymával kérem!

2020. okt. 24. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Ahelyett hogy ezt elemezgeted az emberekkel, inkább megoldást keresnél rá...

Rengeteg olyan ember van, aki a fél karját odaadná egy kis törődésért.

2020. okt. 24. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
35%

1.

Hagyjad már a bullshit hülyeséget.

Nincs sehol előírva, hogy az embernek mindig társaságban KELL lennie.

Ha valaki igényli a sok egyedüllétet, az teljesen normális.

Nehogy már még vele legyen a baj :D

2020. okt. 24. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
6! Igen, nincs vele baj, azért kér segítséget🙄 Nyilván, ha nem zavarná, nem írna ki kérdést. 36 éves, lehet, hogy szeretne már komoly kapcsolatot, esetleg családot. Mivel a nők 99%-a nem erre vágyik, jelentősen megnehezítheti. 1-nek igaza van, simán lehet kötődési zavar. Én is ilyen vagyok egyébként, nem szeretem az indokolatlan érintést, puszit stb. Viszont nálam ez szerelmesen megszűnik,neki szabad. Így azért egyszerűbb.
2020. okt. 24. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!