Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, hogy még sosem voltam részeg és egyszer sem cigiztem még? 21/L
Azt hittem magadról fogsz kérdezni, erre látom csak embereket ítélsz el akiket nem is ismersz...
Amúgy nem furcsa...mások vagyunk.
vagy csak jól akarják érezni magukat :) nem kell,asztalon táncoló ku>**rvának lenni,de ez is szánalmas hozzá állás.
azt hiszed mert nem ittál cigiztél soha,máris értékelhető ember vagy ?:D tévedsz :)
"Jól" akarják magukat érezni....
Bár nem tudom részegségben mi a jó..
Én személy szerint rühellem.
Nem furcsa, bár kiprobálhattad volna alkoholt( mármint egy kicsit, míg nem üt be mint egy tobi-komi-cuki).
18F
Nagy szórakozás van abban, hogy leiszod magad hányásig... A cigizésben mégtöbb értelmet látok... Gyakorlatilag egy függőség, egy pitiáner, kínos függőség. Nem tudják lerakni azt a szart, rá vannak szokva. Tüdőkapacitást teljesen rondja, a fizikumot is, az egészséget főleg... Meg, ha ez nem elég, milyen dolog az, hogy 0-24ig rohadt büdös a pofád..?
Nem Te vagy furcsa, Te normális vagy. A többi, akik ezt csinálják (a fiatalság 95%a) az eszetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!