Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemnek van egy féltve őrzött doboza, amit nekem sosem engedett, hogy kinyissak. Ma kinyitottam, és elég furcsa dolgot találtam benne, lehet okom gyanakodni? Többi lent
Most így beugrott, hogy régebben általánosban és gimiben is osztálytársak voltak. De nem mesélt róla semmit (ezt is onnan tudom, hogy most találtam még két ballagási képet a dobozban egy zoli nevű gyerekről, és ez van ráírva: ,, Zolitól, az osztálytársamnak ... (név) -nek.,, És dátum, mind a kettőre, szívecske van mind a kettő alsó jobb oldali sarkán, a dátum mellett.
Egyébként nem akarta sosem, hogy megnézzem, csak a telefonján, a gépén lecserélte a jelszót, (elkértem tőle a telóját, mert az enyémről lement a pénz és multkor taxit akartam vele hívni, csak nem ugyan az volt a jelszó, amikor megkérdeztem mi az, azt mondta semmi közöm hozzá, kíváncsi voltam, hogy netán a gépén is lecserélte a jelszavát, és igen.
de bunkó vagy, cseszd meg.
olyan, h. intim szféra, mond neked valamit??
neked hogy esne, ha a kérésed ellenére a cuccaid között kutatna??
nem tiszteled a kérését, és megbízhatatlan vagy, ebből ez jön le.
remélem, Zoli él és virul, és a nőd lelép vele.
nem érdemelsz jobbat!
Szerintem komolyabb dolog van a háttérben, mint egy szimpla első szerelem. Inkább arra gondolnék, hogy történt az illetővel valami, leginkább arra gondolnék, hogy meghalt.
Legalábbis én felnőtt nőként ha meg is tartanám az első szerelmemtől kapott emlékeket (és meg is tartottam egyébként), akkor sem kezelném ennyire titokban. De ha mondjuk meghalt volna az első nagy "Ő", akkor lehet nem szívesen beszélnék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!