Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemnek van egy féltve őrzött doboza, amit nekem
sosem engedett, hogy kinyissak. Ma kinyitottam, és elég
furcsa dolgot találtam benne, lehet okom gyanakodni? Többi
lent
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje nagyon kíváncsi voltam, hogy mit rejtegethet abban a dobozban. Ma, amikor dolgozni ment, kinyitottam (mindig az ágy alatt tartsa). Találtam benne pár dolgot, gondolom emlék meg ilyenek, amik elég közel állhatnak a szívéhez. Egy kis karácsonyi lámpás féleséget találtam benne, és az aljára rá volt ragasztva celluxal egy papír fecni, amire ez van ráírva: ,,Zolitol 8. osztályos karácsonyra,, és mellé egy szivecske. Ez jelenthet valamit? Féltékenynek kellene rá lennem? Ez a zoli név több tárgyon is szerepel, például egy varrott csengő és szívecske hátuljára hasonló van ráírva. Nem akarok rákérdezni a feleségemtől, mert amikor egyszer megkérdeztem, hogy megnézhetem-e, mi van a dobozban, elkezdett velem üvöltözni, hogy meg ne merjem nézni. Ezért is lettem ennyire kíváncsi. Ez jelenthet valamit, hogy ennyire becsben tartja ettől a Zolitól kapott ,,ajándékokat,,?
Nem hinném, hogy megcsalna. Mert amikor megismerkedtünk, volt egy barátja (nem tudom ki), akivel elég hosszú ideje együtt volt (több éve). Azt mondta, nem szeretné megcsalni, de szeret engem, ezért szakít vele, és csak utána szeretne velem lenni. Ez is történt. Ebből, gondolom, hogy nem csalna meg, inkább megmondaná.
2017. febr. 21. 14:16
13/16 anonim válasza:
akkor mi a kérdés?
2017. febr. 21. 15:29
14/16 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy mit jelenthet-e ez. Másról van kettő féltve örzött képe, és pár aprósága is, amit nagy becsben tart.Vagyis, mit jelenthet neki ez a férfi.
2017. febr. 21. 17:10
15/16 anonim válasza:
Édes Istenem, viselkedj már férfiként, ez totál kiábrándító, ahogy viselkedsz. ( Már ha ne kamukérdés)
Gondolkozz már basszus, 8. osztályos emlékeket találtál, Általános Iskola.. A feleséged dolga, és láthatóan fontos emléke. Ne mássz bele, ha ő maga nem engedett még belátást, milyen emlék is ez. Na és, ha mondjuk általános iskolás szerelme, akkor mi van? Összepisiled magad, vagy mi? Vagy tán egy kisiskolás szerelmére kikelsz magadból mint egy agybajos és kivered a balhát a semmire? Nyilván ismerősök, mivel ismeri Zolit.
Wow., Sherlock.. :)
Megjegyezném, hogy manapság ritka, ha beléd szeret és tisztességesen kilépett előbb a kapcsolatból. Szóval azt hiszem a feleséged már bizonyított, milyen jelleme van, bár azt hiszem most te is mutatsz egyet.. És itt bizony te vagy a gyengébb..
2017. febr. 21. 20:31
16/16 anonim válasza:
Én is megtartotta a középsulis szerelmemtől kapott leveleket, fényképeket stb. Azért mert szèp emlékek fűzödnek hozzá. A mai napig szoktunk ébente 1-2x beszélni, ismerősöm is a facen, de ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!