Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is furcsa vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is furcsa vagy csak szerintem az?

Figyelt kérdés

Ha a barátotok amikor virtuálisan tartjátok a kapcsolatot, minden egyes mondat után legyen az hosszabb vagy rövidebb kiírná a "szerelmem" szót.

Pl. hogy telt a napod szerelmem? Nekem jól szerelmem. Mit ettél ma szerelmem? stb..

2016. dec. 15. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a harmadik ilyen után szólnék, mert baromi idegesítő.
2016. dec. 15. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Sok. NAGYON sok.

Engem zavarna.

2016. dec. 15. 12:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak nekem furcsa.De hogyan mondjam neki, hogy bosszantó, hogy ne vegye magára?
2016. dec. 15. 12:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Tuti nyálas pasi.
2016. dec. 15. 12:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy furcsa ez, de nem nyálas.Sőt..néha kifejezetten nyers megnyilvánulásai vannak.Az az igazság, hogy elég régóta nem volt senkije.vagyis inkább úgy mondanám,hogy nem is volt komoly kapcsolata.(Nem azért mert nem akart.)
2016. dec. 15. 12:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha a kapcsolat legelején vagytok, én ráhagynám. Majd alakul, ritkul a dolog.

Párom a szeretleket használta anno kötőszóként, és nálunk is gyakori megszólítás volt a szerelmem - ha nem is minden mondat, de mondjuk minden 2-3. után.

Én nem szóltam érte, bár nem is válaszoltam vissza ugyanezeket, csak a saját stílusomban, érzésem szerint. Egy idő után ő maga kérdezett rá, hogy hogy állok hozzá ezekhez, és akkor mondtam neki, hogy jólesik, de közhelyessé válik attól, ahogy ő prüntyög nekem.

Nem volt belőle sértődés - hiszen ő kérdezte, neki is feltűnt, hogy nekem nem ez a stílusom -, azóta meg alakult a dolog, én többet prüntyögök, ő meg kevesebbet. :)

2016. dec. 15. 13:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez tenyleg nagyon sok.. szerintem a legjobb az lenne ha szemelyesen elmondanak neki hogy nem megbantasbol de neked a 'szerelmem' megnevezes es, hogy nyugodtan mondja viszont ne minden mondata utan. Ha erett felnott ember akkor ezen nem fog megsertodni :)
2016. dec. 15. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Utálnám. Engem az is idegesít ha valaki a keresztnevem irkálja folyamatosan.

A szerelmem szó meg teljesen elkopik ha ennyit van használva.

2016. dec. 15. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem nyálas lenne. Barátom néha becéz, az oké, de ez idétlenül nyálas. Én szólnék, hogy ne csinálja.
2016. dec. 15. 14:15
 10/12 anonim ***** válasza:
#7 vagyok és javítok, kimarad egy lényeges szó véletlenül: ...neked SOK a 'szerelmem' megnevezés...
2016. dec. 15. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!