Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is furcsa vagy csak szerintem az?
Ha a barátotok amikor virtuálisan tartjátok a kapcsolatot, minden egyes mondat után legyen az hosszabb vagy rövidebb kiírná a "szerelmem" szót.
Pl. hogy telt a napod szerelmem? Nekem jól szerelmem. Mit ettél ma szerelmem? stb..
Ha a kapcsolat legelején vagytok, én ráhagynám. Majd alakul, ritkul a dolog.
Párom a szeretleket használta anno kötőszóként, és nálunk is gyakori megszólítás volt a szerelmem - ha nem is minden mondat, de mondjuk minden 2-3. után.
Én nem szóltam érte, bár nem is válaszoltam vissza ugyanezeket, csak a saját stílusomban, érzésem szerint. Egy idő után ő maga kérdezett rá, hogy hogy állok hozzá ezekhez, és akkor mondtam neki, hogy jólesik, de közhelyessé válik attól, ahogy ő prüntyög nekem.
Nem volt belőle sértődés - hiszen ő kérdezte, neki is feltűnt, hogy nekem nem ez a stílusom -, azóta meg alakult a dolog, én többet prüntyögök, ő meg kevesebbet. :)
Utálnám. Engem az is idegesít ha valaki a keresztnevem irkálja folyamatosan.
A szerelmem szó meg teljesen elkopik ha ennyit van használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!