Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek ötlete/tippje? Teljesen össze vagyok zavarodva. Csak szerintem furcsa?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki nagyon tetszik, többször is szerelmes voltam belé. Hívtam randira, nem jött el. Megmaradt a nagyon jó viszony. Mondjuk úgy, barátsággá nőtte ki magát. Sokat vagyunk együtt, beszélgetünk. Órákon sokszor nézünk egymásra, beszélünk facebookon. Ezek mellett nem tudom eldönteni, hogy ez csak barátság maradhat vagy lehet belőle komolyabb dolog is? Korábban már adott erre a kérdésemre egy nem egyértelmű választ, miszerint "meglátjuk később mi lesz". Most van egy fiú, akiért eléggé odavan, de a srác elég esetlen, neki mégis tetszik... végzős és ezért nem akar vele kapcsolatot (WTF?), mégis odáig van érte. Fontos lenne és sokat jelentene ha nekem össze jönne valami a lánnyal, de egyre kevesebb a remény szerintem. Ötletek? Nem tudom eldönteni, hogy most tetszek-e neki vagy sem.2013. márc. 24. 18:33
1/8 Ivan Iljics válasza:
Nem tetszel neki, de nem akart kegyetlen lenni veled ezért önhibáján kívül hamis reménnyel táplált.
2/8 anonim válasza:
Neked meséli, hogy odavan másért? Akkor barátzónában vagy, reménytelen ügy.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem mesélte el. Csak megtudtam. A barátnői csesztéttek mindenki előtt és rájöttem a dologra.
2013. márc. 24. 18:39
4/8 anonim válasza:
" nagyon tetszik, többször is szerelmes voltam belé."
Ez nekem komolytalanná teszi az egész kérdést.
5/8 A kérdező kommentje:
Miért is?
2013. márc. 24. 18:48
6/8 anonim válasza:
Szerintem a megfogalmazással van baj: ha nagyon tetszik, akkor mindig is tetszett, csak voltak fellángolások, amikor az átlagosnál is jobban. Jól mondom? :)
Egyébként szerintem (nagyon sajnálom, és korán sem biztos, hogy így van, csak ebből a pár sorból következtettem...) nem valószínű, hogy akar tőled valamit. Ha többször hívtad és nem ment el, és ráadásul odavan valaki másért, akitől te idegbajt kapsz, akkor nincs sok esély.
7/8 anonim válasza:
Egyszerűen csak imponál neki, hogy van egy rajongója. Nem akar semmit, de azért csepegtet neked morzsákat a reményből, hogy ne szakítsd meg vele a kapcsolatot teljesen. Mert az önbizalmának nagyon is kellesz, de nem fog veled összejönni soha.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 24. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!