Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így mit jelenthet? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mit jelenthet? Lehet hogy még ő sem tudja hogy mit akar?

Figyelt kérdés

Amikor utoljára találkoztam az exemmel(maradt nála pár dolgom)megbeszéltük hogy hiába beszélünk sokat,akkor sem vagyunk barátok,ő meg hozzá tette hogy de sima exek sem vagyunk,amikor rákérdeztem hogy ezzel mit akar mondani annyit felet hogy meg kell próbálnia elfelejteni mert máskülönben mindig rám gondolna,ez rendben is van,de ő szakított velem.

Ti miért mondanátok ilyet az exeteknek?Ebből lehet még valami?(tudom hogy sokan azt mondják hogy nem jó újrakezdeni,de én még mindig szeretem)

2013. márc. 6. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt megkérdezzük erről őt is.
2013. márc. 6. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
még egy csapás, h nehogy neked könnyű legyen. gondolom azt látta rajtad, hogy korrektül, erősen "viseled" a szakítást. ez bánthatta az önérzetét és még beléd mar, hogy felkeltse a reménytelen szerelem érzetét benned, meg a sóvárgást, meg a kínokat. ne mutasd neki, h meg vagy törve. eddig nagyon is jó vagy, igazi nő :)
2013. márc. 6. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztosan szeret még és gondol Rád,ha ezt mondta,nyilván hiányzol neki.Viszont valami oka volt,hogy szétmentetek,hogy nem működött a kapcsolat.Ha megint összejönnétek,valószínűleg a régi problémák megint felszínre kerülnének,és ezt ő is tudja,ezért inkább elenged.Szerintem hagyd gondolkodni.Ha nagyon akar,úgyis lép újra Feléd,bár szerintem inkább az eszére hallgatna.
2013. márc. 6. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi nem vagyunk az exed, az okait sem tudjuk, a találgatás pedig nem egy bölcs tanácsadó. Kérdezz rá. Vagytok még olyan kapcsolatban, hogy elmond neki h ez téged összezavar, legyen tiszta.
2013. márc. 6. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:

kár ilyenen agyalni

valamiért vége lett, az újra kezdődnek

kár bele is gondolni N

2013. márc. 6. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szeret de elakar felejteni mert tudja h nincs jövője ennek kapcsolatnak. Én már másfél éve szakítottam a bnőmmel de még akaratlanul is eszembe jut úgy akármiről(egy illat,egy zene,egy dátum stb)de azóta tovább léptem és ő is és egyikünk sem bánta meg h külön váltunk. Azóta nekem és neki is volt már más kapcsolata de azért még gondolunk egymásra. A lényeg h barátod azért akarta ezt mondani h könnyebb legyen neki elfelejteni mert azt hiszi ha téged megbánt és megpróbálja magát meggyőzni arról h nem kellesz neki hamarabb túl teszi magát rajtad. Pedig téved ha igazán szeretett csak ezt még ő sem tudja:S 22F
2013. márc. 6. 23:35
 7/7 A kérdező kommentje:

nyilván nem az volt az első hogy ki írtam ide,köszönöm a tanácsot hogy kérdezzem meg róla őt,megtettem,nem válaszolt

amúgy amikor nem voltam vele a haverjai kapásból elkezdték magyarázni neki hogy mennyire nem illünk össze,keressen inkább mást,nem kell hogy legyen egy komoly kapcsolata,nagyjából ő is ezt mondta amikor dobott(mindketten sírtunk)

azóta nem volt senkije,pár hét múlva összeveszett a haverjaival,alig beszél velük és azóta beszél velem újra

tudom hogy gáz amiért hagyta magát befolyásolni,de nagyon rossz a családi élete,így ők lettek neki a második családja,ezért hallgat rájuk sok mindenben

2013. márc. 6. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!