Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mit jelenthet? Lehet hogy még ő sem tudja hogy mit akar?
Amikor utoljára találkoztam az exemmel(maradt nála pár dolgom)megbeszéltük hogy hiába beszélünk sokat,akkor sem vagyunk barátok,ő meg hozzá tette hogy de sima exek sem vagyunk,amikor rákérdeztem hogy ezzel mit akar mondani annyit felet hogy meg kell próbálnia elfelejteni mert máskülönben mindig rám gondolna,ez rendben is van,de ő szakított velem.
Ti miért mondanátok ilyet az exeteknek?Ebből lehet még valami?(tudom hogy sokan azt mondják hogy nem jó újrakezdeni,de én még mindig szeretem)
kár ilyenen agyalni
valamiért vége lett, az újra kezdődnek
kár bele is gondolni N
nyilván nem az volt az első hogy ki írtam ide,köszönöm a tanácsot hogy kérdezzem meg róla őt,megtettem,nem válaszolt
amúgy amikor nem voltam vele a haverjai kapásból elkezdték magyarázni neki hogy mennyire nem illünk össze,keressen inkább mást,nem kell hogy legyen egy komoly kapcsolata,nagyjából ő is ezt mondta amikor dobott(mindketten sírtunk)
azóta nem volt senkije,pár hét múlva összeveszett a haverjaival,alig beszél velük és azóta beszél velem újra
tudom hogy gáz amiért hagyta magát befolyásolni,de nagyon rossz a családi élete,így ők lettek neki a második családja,ezért hallgat rájuk sok mindenben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!