Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom hozzám akar költözni, de én még nem akarom. Velem van baj?
A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Minden nap együtt alszunk, együtt töltjük szinte az összes szabadidőnket, vagy náluk, vagy nálunk (mivel még a szülőkkel,családdal élünk).
Pár hónap múlva elvégzi barátom a sulit, és dolgozni fog. A családja azt tervezi hogy elköltöznek kicsit messzebbre. Ezért is találta ki a barátom, hogy ideköltözne, mivel én nem szeretnék odaköltözni, mert van egy szamaram akit gondoznom kell, és ugye őt nem lehet tömbházban tartani... De amúgy sem szívesen hagynám itt anyáékat. Nem tudom miért, de még korainak tartom ezt. Vagyis úgy érzem, még fiatalok vagyunk ehhez. És bár eddig biztos voltam benne,hogy vele szeretném letölteni az életemet,de így, hogy hirtelen felhozta ezt és választ vár,nagyon megijedtem,és már azt sem tudom,hogy később akarni fogom-e hogy ide költözzön...
Az okés, hogy majd ha lesz elég pénzünk,veszünk valami kisházat és ott kettesben lakunk majd,de azt nem akarom,hogy a szobámba költözzön. Miért lehet ez?
Amúgy mondtam ezt neki,és elég rosszul esett neki,de megértette. Az viszont nekem sem tetszik,hogy messzebbre fognak költözni,mert kevesebbet fogunk találkozni. De az összeköltözésen kívül még van pár lehetőség. PL. odaköltözhetne a nagyszüleihez,hatalmas házuk van és 10percnyire van tőlünk (gyalog). Vagy az apjához, aki még közelebb lakik hozzánk.
Amúgy ő 21/F,én pedig 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!