Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, ha a párotoknak lenne egy gyermeke és csak ugy hirtelen a párom volt barátnöje akitöl van a kislány, kijelentené hogy otthagyta a barátját és vissza akar hozzá költözni?
Ha a párod a szüleivel lakik és a szülei a háznak a tulajdonosai, akkor anyukájának joga van odafogadni őket. Így értelmeztem én a mondataidból, de bocs, ha rosszul.:)
De egyébként is, a híd alá nem mehetnek.
A párod nyilván azt fogja nézni, hogy a gyerekének jó legyen és ha az anyja nem tud neki fedelet biztosítani a gyerekük fölé, akkor az apának kell, ebben az esetben anyukája segítségével.
Igazából semmit nem tudsz ellene tenni.
Ha a párod nem szereti, nem érez semmit a volt párja iránt, akkor meg nem kell aggódnod! A gyerek miatt ajánlotta fel az anyósod, nem a hölgy miatt.
Nyilván van az emberben félsz, de ha szeret téged a párod, akkor fejre is állhat a volt barátnő, akkor is te fogsz kelleni a párodnak.
Nem tudom mennyi idősek vagytok, dolgoztok-e, de ha téged ez zavar, akkor költözzetek külön a pároddal.
hát ezzel meg kell próbálnod együtt élni !
de nem értem ha külön él a párod az anyjától, akkor téged mit zavar, hogy anyósnál laknak a gyerek és ex ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!