Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 35 éves koromig sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 35 éves koromig sosem volt párom, egy sem, akkor már tényleg inkább sose legyen?

Figyelt kérdés
Ha eddig nem volt, akkor már jobb lesz inkább az, ha marad így minden?
2021. okt. 24. 19:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%

A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.

Ha eddig se tetted bele a kellő energiát hogy felépíts egy kapcsolatot, akkor kevés esély van arra, hogy ezek után majd beleteszed önzetlenül.

2021. okt. 24. 19:36
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy miért nem volt. Nem akartál, vagy nem úgy alakult... vagy nem akadt szimpatikus, vagy te nem voltál szimpatikus..

Ettől még lehet, miért ne lehetne? Ismerek olyat, aki 49 volt, amikor megházasodott... többet is.

2021. okt. 24. 19:36
 3/25 A kérdező kommentje:
Úgysem kellek senkinek, nincs túl jó munkám sem, nem vagyok egy érdekes figura.
2021. okt. 24. 19:38
 4/25 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél, akkor lesz.

Létezel, élsz, kellessz!

2021. okt. 24. 19:43
 5/25 anonim ***** válasza:
43%

Meg tudom érteni a kérdezőt.

Ma már a nőknek sokkal fontosabb a külső, mint a férfiaknak. Mindig a férfiak kapják meg ezt, de ez már rég nem így van. Nagyon sokszor látom ezt, közben meg megy az önbecsapás, hogy a belső érték a fontos. Igen az is, de a külső még jobban. Csak ezt kellemetlen hangoztatni.

2021. okt. 24. 19:51
 6/25 anonim ***** válasza:
46%
4: jaj, de szeretem ezeket a lélekemelő dumákat. Annyira el tudom képzelni, hogy valami lelkes kismama vagy bölcsészlány írogatja ezeket, miközben azt gondolja, hogy milyen szép az élet, mert neki is van valakije, esetleg már családja, gyereke, és ha neki megy, akkor másnak is fog. Persze ez addig tart amíg a másik fél le nem lép, de akkor nagyot üt a valóság. Ha valakinek 35 éves koráig nem volt senkije, az pech. Aztán a következő 35 évben vagy lesz vagy nem. Én csak annyit tudok mondani, hogy a mostani helyzetet nézve jobb már nem lesz, csak rosszabb.
2021. okt. 24. 19:53
 7/25 anonim ***** válasza:
22%
Hat sztem ebben a koban mar mindegy is neked nem?
2021. okt. 24. 19:56
 8/25 anonim ***** válasza:
Meglepodnel. Nem vagyok buszke magamra, de visszatekintve inkabb az van amit irtam, mint az amit te irtal. 4es.
2021. okt. 24. 19:58
 9/25 A kérdező kommentje:
7. Nekem már totálisan, teljesen mindegy.
2021. okt. 24. 20:24
 10/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha mindegy lenne, akkor nem irkálnál ide. Kapd össze magad!
2021. okt. 24. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!