Harmadik babot hány évesen vállalnál be? Hányadik életkor viszont az amikor már nem szülnél? én 31 vagyok 35 éves koromig bezárolga szeretném ha a harmadik baba jönne
Babot egyet sem. Láthatólag van ékezeted, ezért nem mentség.
Egyébként úgy 40-ig. Főleg mivel az elsőre is azt mondtam, hogy 35-ig.
Én a negyediket szültem 33,5 évesen (28-ban az elsőt.)
Úgy 41 körül jött a gondolat, hogy jó lenne egy ötödik, de akkor már "öregnek" tartottam magamat hozzá, így maradt a létszám.
Én nem szeretnék ugyan bevállalni 3 gyereket (2 bőven elég!), de ha tenném, akkor max 30 éves koromig.
Én 30 felett abszolút nem szerettem volna sohasem szülni.
Persze, ennek is megvan a jó oldala (biztosan, mivel én nem terveztem így, nem tudom, hogy mások miért látják 30 felett jobbnak a szülést), bár ugyanúgy kiéltem magam, buliztam és elrendeztem az életem, mint akik később szülnek.
Így, ha a 3. gyermekemet kellene megszülnöm, akkor most szülném 28 évesen. Esetleg még 29 évesen beleférne, de inkább előbbi.
31 lettem mikor a 3.babám megszuletett.Mosr még örülnék egynek 34éves koromig,meglatjuk sikerül e.
En sem szerettem volna 35 felett szülni többedik babat,de megertem azokat akik vállalják,mert az elet ugy hozza,hogy kesobb sikerül part találniuk.(vagy éveket varnak a babára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!