Vkinél olyan hogy a férje kívánja kevésbé a szexet, gyanakodnom kéne harmadik félre vagy van ilyen pasi aki heti 2-3szor kívánja csak (egy életkor után)?
Boldog lennék, ha a párom heti 2-3 alkalommal kívánna! Szerintem örülj te is!
Különben van egy tippem, ami fokozza nagyon a nemi vágyat, én nem is gondoltam volna. Elkezdtem enni a méhpempőt, mert kistesót szeretnénk, és kb. 3 hétre rá elkezdett erősen fokozódni bennem a nemi vágy. Eszem minden nap, és most már a páromnak is rendeltem, ő se maradjon ki a jóból! :)
Aha, köszi a válaszokat. Valamiért azt hittem hogy visszatérünk majd a heti 4-5re ( a mindennapiról nem is álmodok). Végülis belátom ép ésszel hogy ő is lehet fáradt meg értem is, csak furcsállom, mert soha senkitől nem hallottam még ilyesmit hogy neki lenne nagyobb az igénye mint a férjéé, sőt a barátnőim épp az ellenkezőjéről panaszkodnak hogy nekik a heti 2-3 is megerőltetés, és úgy kell rávenniük magukat.
Engem most az érdekelne, mivel lehetne CSÖKKENTENI a vágyat :D Mert lekötnek a gyerekek persze, és szabad 20-30 perceimben, 1-2 órában sportolok mint a hülye hogy levezessem az energiát:D de nem segít.
:) marad a "maszti" :)
este meg mond el a férjednek,hogy mire kényszerültél és ajánld fel,hogy megmutatod ,hogy csináltad :) meg lennék lepve,ha nem lenne eredménye:)
Sokszor csak elkezdeni kell egy kis segitség :)
14.41-es vok
Tálald úgy,hogy őt kivánod annyira és rágondolsz,hogy nem bírtál magaddal:)
Kár ha nem partner mert ezzel klasszul fellehet dobni a házaséletet:)
Pedig mennyire ritka ez,h a nő kevesli a szexet...inkább mi szoktunk a passzivabbak lenni:)
De,hogy a kérdésedre válaszoljak,igen van olyan is,hogy egy bizonyos kor vagy együtt eltöltött év után már nem akkora a láng!
Ha más jele nincs a félrelépésnek..én nem gyanakodnék!
Igen épp ez az hogy az ellenkezőjét hallom mindenhol, én már fel se hozom az én problémámat (pedig nekem is az ez), mert hülyének néznek.
Nem hiszem hogy lenne más szinte kizárt, én nagyon gyanakvó alkat vagyok amúgy is sokszor ellenőrzöm a dolgokat (nem úgy hogy a párom tudjon róla vagy ilyesmi meg persze nem arról van szó hogy a privát levelezésébe belenéznék) de azért figyelem a jeleket éberen. De nem is lenne ideje se másik nőre, egyszerűen bele se fér sehova a napjaiba. Vagyis az feltűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!