A harmadik is fiú?

Figyelt kérdés
2 fiam van, 4 éves és 1,5 éves! Mindig is nagy családot szerettünk volna és most itt van a pocakomban az újabb és egyben utolsó gyerekünk, aki ismét fiú. Csalódott vagyok, emiatt pedig szörnyű bűntudatom van és nem tudom hogyan legyek túl rajta? Imádom a fiaimat de már nagyon vágytam egy kislányra, hogy ne csak a matchbox, lego kastély és egyebek vegyenek körül, ne csak barna, kék és zöld színek, hanem rózsaszín, lila, sárga és csajos játékok! Annyira szerettem volna megtapasztalni milyen egy kislánnyal is az élet, rengeteget álmodoztam róla, de már nem lesz rá lehetőségem és emiatt most nagyon szomorú vagyok... Tudom, hogy szeretni fogom az újabb babát is,de félek, hogy mégis megérzi rajtam a csalódottságot... Aki hasonló cipőben járt, hogy tettétek túl magatokat rajta?
2012. máj. 21. 10:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kicsit mindig benned lesz ez az érzés, de idővel a fiaid kárpótolnak, ne félj! Ha más nem, rengeteg kis habos-babos, fodros ruhácskás, rózsaszín masnis kisunokával! Gratulálok a babához!
2012. máj. 21. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia Kedves Kérdező! Én is hasonló cipőben járok, mint Te. 5 és 3 évesek a fiaim. Szeretnénk egy 3. manót is. (lehetőleg kislányt) Én is tartok tőle, hogy mi lesz ha kisfiú lesz a 3. manó is. Nem tudom, hogy fogadnám. Persze imádnám őt is. Tudom ez nem segítség a kérdésedre de teljes mértékben együtt érzek veled, de hidd el imádni fogod a 3. manót is. Ami meg engem vigasztal ha rám tör a kétség, az az, hogy el leszek kényeztetve ennyi fiú között. ;) :) Megkérdezhetem hány hetes vagy?
2012. máj. 21. 10:34
 3/12 A kérdező kommentje:
20 hetes vagyok! Köszi a válaszokat!
2012. máj. 21. 10:40
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Első vagyok, tudod te mennyi 20 hetes kukac tűnik el a 32 hetes UH-ra????? :-)
2012. máj. 21. 10:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó lenne de hidd el totál egyértelmű volt! A két fiunknak 12 hetesen már tudtuk a nemét, itt pedig a 4D is megerősített minket...
2012. máj. 21. 10:51
 6/12 Sókristály ***** válasza:
100%

Nálam kicsit más volt a helyzet, mégis hasonló, mint a tiéd.

2 fiú és 2 lány után az 5. babánál szerettem volna nagyon kislányt. A mai napig nem tudom megmondani, miért, mert bújós, cicás, anyás fiaim vannak, tehát csupa jó tapasztalatom volt velük kapcsolatban. Talán azt szerettem volna, ha a 2 éves legkisebb lányom hugit kap és jókat tudnak majd játszani.

A 12. héten kislányt tippelt a doki, de a 18-on már biztosra fiút mondott. Ugyanazt éreztem, mint Te. Csalódott voltam, ettől meg bűntudatom volt.

Kb két hétig tartott ez az állapot, addigra átálltam fiús üzemmódra. A bűntudat lassabban múlt, de az sem tartott túl sokáig. Mire megszületett a fiam, már eszembe sem jutott, hogy kislánynak vártam.

Szóval nem a tart örökké ez az érzés.

A másik, hogy nem tudhatod, hogy Ő-e az utolsó babád. 3 gyerek után én is azt hittem, aztán 10 év elteltével újra belevágtunk, kétszer is. Nem mondom, hogy így lesz veletek is, de nem lehetetlen. Ha meg nem lesz kislányod, majd lesz kislány unokád :-) Anyósomnak 5 fia van, most éli ki a lányos dolgokat az unokákkal.

Az mindenesetre biztos, hogy valami módon lesz még lány a családodban :-)

2012. máj. 21. 10:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez a felállás volt a 18. heti ultrahangig.Két fiam van,most 27. hetes vagyok a kislányommal.Rettenetesen nehéz volt addig kibírni,de előbb nem kérdeztük meg mert nem akartunk csalódni,és kértük,hogy akkor mondjanak valamit a nemét illetően,ha biztos lesz.Nekünk szerencsénk volt,de hidd el ennek csak addig van jelentősége amíg meg nem születik,utána azt szeretjük,akiért szenvedtünk és akira 9 hónapig vártunk.Ne emészd magad ,elmúlik a rossz érzés ,amint a kezedben tartod majd a kis drágát.Minden jót kívánok neked!Legyen nagyon szép és egészséges babád!
2012. máj. 21. 11:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 21. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is két fiam van és én is nagyon szeretném, ha a harmadik lány lenne! Ha fiú lesz, megpróbálkozunk egy negyedikkel is.
2012. máj. 21. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj!

Én ismerek két barátnőt akiknek 3 fiúk van.Mind a ketten lányt szerettek volna s mind a kettőnek fiú lett a harmadik.

Nekünk 2 lányunk született aztán összeházasodtunk és 2 fiú követte a lányokat.

Talán a negyedik!

Próbáld ki a kínai naptárt nekem mind a négyszer bejött!

Minden jót és jó egészséget,mert szerintem ez a legfontosabb!

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 21. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!