A harmadik is fiú?
Nálam kicsit más volt a helyzet, mégis hasonló, mint a tiéd.
2 fiú és 2 lány után az 5. babánál szerettem volna nagyon kislányt. A mai napig nem tudom megmondani, miért, mert bújós, cicás, anyás fiaim vannak, tehát csupa jó tapasztalatom volt velük kapcsolatban. Talán azt szerettem volna, ha a 2 éves legkisebb lányom hugit kap és jókat tudnak majd játszani.
A 12. héten kislányt tippelt a doki, de a 18-on már biztosra fiút mondott. Ugyanazt éreztem, mint Te. Csalódott voltam, ettől meg bűntudatom volt.
Kb két hétig tartott ez az állapot, addigra átálltam fiús üzemmódra. A bűntudat lassabban múlt, de az sem tartott túl sokáig. Mire megszületett a fiam, már eszembe sem jutott, hogy kislánynak vártam.
Szóval nem a tart örökké ez az érzés.
A másik, hogy nem tudhatod, hogy Ő-e az utolsó babád. 3 gyerek után én is azt hittem, aztán 10 év elteltével újra belevágtunk, kétszer is. Nem mondom, hogy így lesz veletek is, de nem lehetetlen. Ha meg nem lesz kislányod, majd lesz kislány unokád :-) Anyósomnak 5 fia van, most éli ki a lányos dolgokat az unokákkal.
Az mindenesetre biztos, hogy valami módon lesz még lány a családodban :-)
Ne szomorkodj!
Én ismerek két barátnőt akiknek 3 fiúk van.Mind a ketten lányt szerettek volna s mind a kettőnek fiú lett a harmadik.
Nekünk 2 lányunk született aztán összeházasodtunk és 2 fiú követte a lányokat.
Talán a negyedik!
Próbáld ki a kínai naptárt nekem mind a négyszer bejött!
Minden jót és jó egészséget,mert szerintem ez a legfontosabb!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!