A harmadik is fiú?
Figyelt kérdés
2 fiam van, 4 éves és 1,5 éves! Mindig is nagy családot szerettünk volna és most itt van a pocakomban az újabb és egyben utolsó gyerekünk, aki ismét fiú. Csalódott vagyok, emiatt pedig szörnyű bűntudatom van és nem tudom hogyan legyek túl rajta? Imádom a fiaimat de már nagyon vágytam egy kislányra, hogy ne csak a matchbox, lego kastély és egyebek vegyenek körül, ne csak barna, kék és zöld színek, hanem rózsaszín, lila, sárga és csajos játékok! Annyira szerettem volna megtapasztalni milyen egy kislánnyal is az élet, rengeteget álmodoztam róla, de már nem lesz rá lehetőségem és emiatt most nagyon szomorú vagyok... Tudom, hogy szeretni fogom az újabb babát is,de félek, hogy mégis megérzi rajtam a csalódottságot... Aki hasonló cipőben járt, hogy tettétek túl magatokat rajta?2012. máj. 21. 10:25
11/12 anonim válasza:
Szia! Van egy 3 és egy 5 éves fiam. Jelenleg 28 hetes kismama vagyok egy újabb fiúval! Csak egy hangyabokányit csalódtam az uh-n, mikor mondták,hogy fiú. Nagyon örülök most már,és a férjem sem csalódott. Mi elfogadtuk, ezt kaptuk, csak legyen-ek egészséges-ek!! Ez a lényeg!!
12/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem csak 2 fiam van,és nem is tervezek 3.babát,de hasonló problémákkal küzdöttem anno.
El sem tudtam képzelni,hogy fiam legyen,amikor kiderült az ultrahangon,hogy mégis,elkezdtem bömbölni,anyósom azt kérdezte,valami baj van-e babával,erre közöltem,az,hogy fiú.
Mindenki hülyének nézett,én pszichikailag készültem ki.
szerencsére volt még 4 hónapom felkészülni.Amikor 2.babát akartunk,akkor már készültünk előre fiú névvel,így nem volt akkora trauma,mint először.
Egyébként nem is értem a kislány utáni vágyakozásomat,mert egyébként is fiús nő vagyok,soha nem játszottam babákkal,utálom a lányos színeket,stb.
Már el nem tudnám magam képzelni egy kislány anyukájaként:)!
Gondolj arra,hogy a fiúk anyásak,és el fognak kényeztetni:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!