Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves vagyok, budapesti 184 magas, béta hím. Nőt keresek komoly kapcsolatra. Mi a gond velem? Nem elég a pénzem, igaz?
Röhejesek vagytok, srácok..
Kár, hogy ennyire gyűlölitek a nőket. Nekik is jobb lenne, hisz nem bszogatjátok a hülyeségeitekkel, meg nektek is, hisz akkor találnátok párt.
Dehát ki akar egy ilyen utálatos alakkal együtt lenni?
Kérdező a fejed milyen? Áll, szemek, haj?
Amúgy a kövér nők is lekoptatnak minket, ők is chadre hajtanak
Jelenleg a nőknél már egy chadlite is esélytelen, pár év múlva a jelenlegi chadek is incelek lesznek, a brutálisan növekedő elvárások miatt
24f incel
Vagyis mar ennyi idosen neked is megfelel valami betabuxx balek, mint a kerdezo, aki egyebkent is betanak nevezi magat.....
38F incel
Jó, aki ilyen chad meg chadlike meg hasonló jelzőkkel illet embereket, arról messziről meg lehet mondani, hogy nincs minden rendben vele, elkerülendő.
De ja, tök reális, hogy a nők emelik és emelik az elvárásokat addig, hgoy végül mindne nő és minden férfi egyedül marad és magányosan hal meg XD
"Amúgy a kövér nők is lekoptatnak minket, ők is chadre hajtanak"
Persze. Nezd meg a videot, amit linkeltem. Az osszekocolt fogu, kockatestu, rekedt hangu ogre nok is csak Chad-only uzemmodban mukodnek.
38F incel
65ös: nyilván a 63as kell, Chad két gyerekét majd én pénzelem abból a kevésből mi ?
27-30 között pedig házasodni jó nagy marhaság.
36F incel
63 nem kapcsolt későn, huszonévesen is teljesen esélytelen ismerkedni ha valaki nem chad
65 nem jó neki, de beköltözne a kérdezőhöz, aztán amíg az hajtana a pénzért ö csalná chadekkel
66 nem de az a céljuk hogy kihaljanak a normális átlagos férfiak, pár évtizeden belűl már csak gigachadek fognak élni akiket a nők ketrecekben fognak tartani és szaporodásra használni. Feminizmusnak nevezik de a világuralomról szól.
24f/incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!