Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány mondta: nyomógombos telefon manapság = életképtelen ember. Szerintetek ez igaz?
Addig még ki nem derült normálisan irogattunk, utána eltűnt és semmire nem reagált. Ha ez valóban igaz akkor veszek egyet, mert nem szeretnék hátrányba lenni emiatt.
Viszont egyéni véleményem, hogy nincs olyan dolog amit telefonon meg tudsz csinálni és egy butatelefon + irodai PC kombóval nem.
Egyébként hátránya meg, hogy állandóan pittyeg, értesítés, mindig, mindenki, mindent azzonal. Tudom mert volt nekem évekig.
Edzőteremben, autóban, munkahelyen, utcán, szórakozóhelyen és nagyrészt a sz*r ömlik belőle.
Én pedig biztos valami rossz tulajdonságnak köszönhetően nem szeretem válaszolatlanul hagyni a dolgokat ha jön értesítés.
Örlődök azért, hogy több az előnye vagy a hátránya.
Próbálok a nő fejével is gondolkodni, de nem sikerül. Ez nem olyan mint egy autó vagy ház amiből neki is előnye származik. Egy telefon X év múlva nem fog semmit érni, ez igaz az autóra is, háznál más a helyzet.
Viszont ha úgy nézem, hogy azért fizetek X tízezer - 100.000 forintot, hogy jobb esélyem legyen a nőknél így már megérné. Kicsit elferdítve, mintha fizetnék a szexért.
Saját értékrendem szerint nem fizetnék olyanért ami X év múlva semmit nem fog érni és nem az alapvető szükségleteinkhez tartozik, valamint élvezeti értéke sincs, csak "presztisszimbólum". De az evolúcióban is az maradt életben aki tudott alkalmazkodni a változásokhoz, úgyhogy ha a többség azt mondja akkor veszek, beadom a derekamat.
30 F
Én ezzel nem foglalkoznék nem értem mi a gyakorlati különbség az sms meg a messenger között. Ha neked ez a mániád hogy nyomógombos a telefonod szerintem ez nem szakítóok :D
Az tény hogy én nem indulnek sehova a telefon nélkül mert nagyon megkönnyíti az életemet, pl bkk futár, gps, de akár a könyvtári katalógushoz is mindig hozzáférek, stb. Meg nem utolsó hogy mindig van kéznél egy fényképezőgép. De hogy a másiknak mije van meg mire kell az pont nem foglalkoztat. Bőven elég ha smsben elér vagy felhív.
Igen elég nagy baj egy kapcsolatban az okostelefon és az internet hiánya. Amióta van okos teló azóta engem baromira irritál, amikor valaki elköszön, hogy ő most megy ide meg oda és 2 óra múlva ír. Volt hogy egy srác akivel ismerkedtem ezt csinálta, mondom miért köszönsz el, a Messengerezésnek nem kell folyamatosnak lennie, meg most amíg buszon vagy miért nem írsz? Válasz: nincs mobilnetem. Ok... Hát pedig legyen, persze nem kell 0-24 chatelni de hogy napközben semmit nem ír mert mondjuk dolgozik az elég rossz... Egy kapcsolatban kell tartani a kapcsolatot, igen napközben is, nem, nem folyamatosan, de azért pár óránként nehogy már megerőltető legyen válaszolni a párod üzenetére.
Ez meg elég gyenge kifogás, hogy folyton jönnek az értesítések. Én se szeretem, de minden appban ki lehet kapcsolni, le lehet némitani, vagy nem kapcsolsz netet ha épp egyáltalán nem érsz rá vagy alszol. Én a legtöbbet kikapcsoltam már.
Volt egy ilyen "én más vagyok mint az átlag tehát jobb" munkatársam, akinek nem volt Facebookja meg okostelefonja, meg egyéb más dolgok és mindig hangoztatta hogy ő elvből nem csinál meg nem vesz ilyen szarokat. Na aztán jött egy új csaj a munkahelyre, aki kedves volt vele, ő meg azt hitte hogy ez nagy szerelem lesz és egyből vett okostelefont meg csinált Facebookot hogy tudjon vele dumálni, sőt még le is fogyott (spoiler nem jöttek össze).
Vegyél légyszi egy normális telefont, legyen mobilneted és chatelj rendesen a leendő barátnőddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!