Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lány mondta: nyomógombos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány mondta: nyomógombos telefon manapság = életképtelen ember. Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

Addig még ki nem derült normálisan irogattunk, utána eltűnt és semmire nem reagált. Ha ez valóban igaz akkor veszek egyet, mert nem szeretnék hátrányba lenni emiatt.

Viszont egyéni véleményem, hogy nincs olyan dolog amit telefonon meg tudsz csinálni és egy butatelefon + irodai PC kombóval nem.

Egyébként hátránya meg, hogy állandóan pittyeg, értesítés, mindig, mindenki, mindent azzonal. Tudom mert volt nekem évekig.

Edzőteremben, autóban, munkahelyen, utcán, szórakozóhelyen és nagyrészt a sz*r ömlik belőle.

Én pedig biztos valami rossz tulajdonságnak köszönhetően nem szeretem válaszolatlanul hagyni a dolgokat ha jön értesítés.

Örlődök azért, hogy több az előnye vagy a hátránya.

Próbálok a nő fejével is gondolkodni, de nem sikerül. Ez nem olyan mint egy autó vagy ház amiből neki is előnye származik. Egy telefon X év múlva nem fog semmit érni, ez igaz az autóra is, háznál más a helyzet.

Viszont ha úgy nézem, hogy azért fizetek X tízezer - 100.000 forintot, hogy jobb esélyem legyen a nőknél így már megérné. Kicsit elferdítve, mintha fizetnék a szexért.

Saját értékrendem szerint nem fizetnék olyanért ami X év múlva semmit nem fog érni és nem az alapvető szükségleteinkhez tartozik, valamint élvezeti értéke sincs, csak "presztisszimbólum". De az evolúcióban is az maradt életben aki tudott alkalmazkodni a változásokhoz, úgyhogy ha a többség azt mondja akkor veszek, beadom a derekamat.

30 F

2022. nov. 10. 14:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
42 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

"nincs olyan dolog amit telefonon meg tudsz csinálni és egy butatelefon + irodai PC kombóval nem"

Erdei túra közbeni navigáció, fotózás, növényhatározás, stb.

Mobilfizetés a boltban

Autóban navigálás

(Nyilván ezekre nem mindenkinek van igénye, de az TÉNY hogy létezik olyan dolog amit okostelefonnal tudsz, irodai pc-vel meg nem)

Az értesítéseket ki lehet kapcsolni.

Egyébként a csaj felfogása szerintem nem normális és nem értek egyet vele. De neked sincs igazad teljesen.

2022. nov. 10. 14:09
 2/30 anonim ***** válasza:
56%

És akkor mindig le fogsz ülni a pchez ha chatelni akarsz vele? Elmész egy nap kirándulásra, és csak telefonon lehet téged felhívni?

Nagyon fura. Meg 100 ezer ft manapság már nem olyan sok pénz.

29/F

2022. nov. 10. 14:09
 3/30 anonim ***** válasza:
35%
Én nekem is egy nokia 3210 van egyből benedvesednek a csajok ha meglátják egy igazi macsónak olyan van
2022. nov. 10. 14:10
 4/30 anonim ***** válasza:
69%
Nem életképtelen, csak irritáló különc.
2022. nov. 10. 14:21
 5/30 anonim ***** válasza:
98%

sokan meg pont az okostelótól lettek életképtelenek. a szomszéd sarokig nem találnak el anélkül, hogy ne nézzenek egy GPS-t.

de mint minden eszközt, ezt is jól kell használni. az, hogy nálad a teló, nem azt jelenti, hogy állandóan nyomkodnod kell, hanem egy jó opció. szóval egyfajta rugalmatlanságot fejez ki

2022. nov. 10. 14:38
 6/30 anonim ***** válasza:
60%

"És akkor mindig le fogsz ülni a pchez ha chatelni akarsz vele? Elmész egy nap kirándulásra, és csak telefonon lehet téged felhívni?"

na viszont pont az ilyen hozzáállás miatt mégiscsak megértem a kérdező ódzkodását. kirándulni nem azért megy az ember, hogy folyton a másiknak írogasson. fullasztó érzés, amikor a másik a nap minden percében a figyelmedet akarja, hogy küldd neki üzenetek, fotók tömkelegét. normális esetben az emberek napközben dolgoznak, jönnek-mennek, élik az életüket, este meg egymással foglalkoznak. este pedig gond nélkül le lehet ülni a pc elé nyugiban chatelni.

2022. nov. 10. 14:41
 7/30 anonim ***** válasza:
75%

Engem is irritál az ilyen gondolkozás.

Kikapcsolod a netet a telefonon és nem jön értesítés.

Ez csak ilyen "jolvan nekem csak azért se lesz, meg ha megkönnyítené az életem, akkor se".

2022. nov. 10. 14:49
 8/30 anonim ***** válasza:
63%

Van átmenet azért a kettő között, szerintem az se szerencsés hogy "na majd szólok hozzád ha épp lesz időm, x+1. vagy a fontossági sorrendben" meg az "ötpercenként írogassunk különben durci lesz".... Én egyiket se tartom egészségesnek.

Egy kiránduláson nem nagy ügy 2-3 óránként dobni valakinek pár fotót, vagy egy pár sort.

Persze értem amit írsz, és én is úgy gondolom hogy nem szabad nonstop nyaggatni a másikat, de azt se tartom jó iránynak ha a másikat úgy kezeljük mint valami kacatot, hogy x időnként előszedjük a polc mélyéről, ha épp nem találunk jobb elfoglaltságot...

2022. nov. 10. 14:55
 9/30 anonim ***** válasza:
57%
#8 és ha nem küldözgetek neki 2 óránként fotót vagy üzit, akkor már úgy kezelem, mint egy kacatot? este, miután visszaértem a szállásra, nyugiban jól meg tudjuk beszélni, hogy kinek mivel telt a napja, szerintem jobb, mint egész nap rendszeres időközönként kényszeresen küldözgetni.
2022. nov. 10. 15:08
 10/30 A kérdező kommentje:

Szerintem mindennek megvan a maga helye.

Pl. randin nem nyomogatom a telefont az párkapcsolat helye.

Ellenben volt, olyan hogy Liverpool - Atletico meccs volt, és az akkori barátnőm minden áron videohívásozni akart. Nagyon megbántam, hogy nem mondtam nemet.

Ugyanez egy másik szituban, születésnapon voltunk, de az egyik faszi okostelefonján végignézett egy meccset.

Nem egyik vagy másik dolog ellen vagyok, hanem ha valamit csinálunk akkor azt az egy dolgot. A kirándulásnál is, hogy tudok figyelni a természetre ha folyton bombáz üzenetekkel valaki?

2022. nov. 10. 15:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!