Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lány mondta: nyomógombos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány mondta: nyomógombos telefon manapság = életképtelen ember. Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

Addig még ki nem derült normálisan irogattunk, utána eltűnt és semmire nem reagált. Ha ez valóban igaz akkor veszek egyet, mert nem szeretnék hátrányba lenni emiatt.

Viszont egyéni véleményem, hogy nincs olyan dolog amit telefonon meg tudsz csinálni és egy butatelefon + irodai PC kombóval nem.

Egyébként hátránya meg, hogy állandóan pittyeg, értesítés, mindig, mindenki, mindent azzonal. Tudom mert volt nekem évekig.

Edzőteremben, autóban, munkahelyen, utcán, szórakozóhelyen és nagyrészt a sz*r ömlik belőle.

Én pedig biztos valami rossz tulajdonságnak köszönhetően nem szeretem válaszolatlanul hagyni a dolgokat ha jön értesítés.

Örlődök azért, hogy több az előnye vagy a hátránya.

Próbálok a nő fejével is gondolkodni, de nem sikerül. Ez nem olyan mint egy autó vagy ház amiből neki is előnye származik. Egy telefon X év múlva nem fog semmit érni, ez igaz az autóra is, háznál más a helyzet.

Viszont ha úgy nézem, hogy azért fizetek X tízezer - 100.000 forintot, hogy jobb esélyem legyen a nőknél így már megérné. Kicsit elferdítve, mintha fizetnék a szexért.

Saját értékrendem szerint nem fizetnék olyanért ami X év múlva semmit nem fog érni és nem az alapvető szükségleteinkhez tartozik, valamint élvezeti értéke sincs, csak "presztisszimbólum". De az evolúcióban is az maradt életben aki tudott alkalmazkodni a változásokhoz, úgyhogy ha a többség azt mondja akkor veszek, beadom a derekamat.

30 F

2022. nov. 10. 14:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%

A mérték nyilván személyfüggő, a mondandóm lényege az volt, hogy meg lehet találni az arany középutat.

A kérdésedre válaszolva engem speciel zavarna ha reggeltől estig eszébe se jutok.

2022. nov. 10. 15:15
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Basszus, egyeseknek tényleg annyira bepenészedett az agyuk, hogy az okostelefon egyetlen funkciójának a fészbúkot látják?

Ha változott a program, és gyorsan új menetrendet kell nézni, akkor betérsz egy internetkávézóba? Ha késésben vagy, és jegyet kell venned, akkor beállsz a jegypénztár előtti kilóméteres sorba? Ha nem igazodsz el a város ismeretlen szegleteiben, akkor a járókelőktől kérsz útbaigazítást? És most csak és kizárólag a közlekedésről ejtettem szót, de ezer meg egy helyzetben segít ki az okostelefon.

Nekem amúgy full mindegy, hogy kinek milyen telefonja van, határtalanul hidegen hagy, hogy a legújabb iPhone-nal vagy a fénykorában is alsó kategóriás öreg Huawei-jel grasszál az illető, de nevetségesnek tartom, ha valaki ennyire nem hajlandó haladni a korral. Olyan, mintha az internethasználatot vagy a bankszámlát utasítaná el valaki.

Az értesítéseket meg amúgy lehet kezelni, csak ugye érteni is kéne, hogy hogy működik a technológia, amit használunk...

"Kicsit elferdítve, mintha fizetnék a szexért."

Na ez meg a legnagyobb baromság. Ilyen alapon aztán BÁRMI képezheti a prostitúció alapját...

2022. nov. 10. 15:21
 13/30 A kérdező kommentje:

Igen, bármi is képzi a prostitució alapját.

Ne legyenek illúzióid.

Messzebbre se menjek: autó.

2022. nov. 10. 15:28
 14/30 anonim ***** válasza:
13%

Félig igaza van. Nekem életem legrosszabb élményw volt mikor baleset miatt lekéstem egy első randit és smst kellett írnom mert nem volt okostelefonja.

Kb itt el is dolt szegeny sorsa.

Konkretan megneheziti a kapcsolattartast, kommunikaciot, kotodest. Igy milyen lehet egy kapcsolat...

2022. nov. 10. 16:35
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem igaz, de rád igen. Az egész leírásodból az derül ki, hogy egy merev, körülményes pali vagy. Ez a hasonlat meg a prostitúcióval...á, hagyjuk is. Szerintem neked mindegy, hogy milyen telefonod van, nem fog segíteni rajtad. A lány meg gondolom, a nővéred volt, vagy a húgod.
2022. nov. 10. 18:53
 16/30 A kérdező kommentje:
Reggel húgom, este dugom.
2022. nov. 10. 19:38
 17/30 anonim ***** válasza:
66%

13

Jaj hagyjuk már... A mobiltelefon nem azért alap, mert a csajok ezt valamilyen furmányos módon ki akarják használni, hanem mert normális 50 alatti embernek a 21. század Európájában okostelefonja van. (Ismétlem, teljesen és tökéletesen mindegy, hogy milyen. Nem a márkabuzulást meg a nyolvanszorosan túlárazott státuszszimbólumokat propagálom. Nekem is egy középkategóriás 4 éves telefonom van, szóval tényleg nem...)

Egyébként meg az autó kapcsán sincs igazad. Kizártnak tartom, hogy egy szűk kisebbséget leszámítva a férfiak azért vennének autót, hogy csajozzanak vele. Könyörgöm... Használati tárgyakról beszélünk.

2022. nov. 10. 19:55
 18/30 anonim ***** válasza:
56%
Nem mondanám èletkèptelennek, de egy 30 éves embernek legyen már normális telefonja.
2022. nov. 10. 20:05
 19/30 anonim ***** válasza:
42%

"Életképtelen" - Te most viccelsz öcsém?! :D Egy haveromnak sima nyomógombos 3 ezer Ft-os telefonja van, és mellette vállalkozóként 100 milliós vagyona (azért nem vesz, hogy online ne zaklassák, normális élete legyen).

Aztán múltkor a szomszédtól akart venni ingatlant egy milliárdos nagyvállalkozó, akinek kb. 8 tüzéptelepe van, megjelent egy szakadt furgonnal, meg egy nyomógombos telefonnal...

2022. nov. 10. 20:17
 20/30 anonim ***** válasza:
59%

Nekem van okos telefonom, de nincs rajta mobilnet, mert minek? Szóval a messengerező, fényképváró stb idióták szemében olyan, mintha nem is lenne :D

Viszont tudok automatából jegyet vásárolni és bankkártyával fizetni és nem félek megszólítani bárkit, hogy xy hely merre van :D

2022. nov. 12. 20:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!