Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hazudjak az ismerkedés elején a nők mennyire szeretik az őszinteséget, tehát amikor majd megkérdezi a nő, hogy miért lett vége az előző kapcsolatomnak, akkor hazudjak vagy valljam be hogy mert megcsaltam?
Eszedbe ne jusson bevallani!
Hazudj! Mond, hogy megcsalt! Vagy azt, hogy vert, vagy azt, hogy meghalt!
Olyan kbszott ostoba visszatérő nyígás ez az őszinteségesdi, basszus...
Az hogy a nők (meg gondolom a férfiak is) örülnek neki ha nem hazudsz gerinctelen patkány módjára a képükbe, nem jelenti automatikusan, hogy el lesz nézve az, amit mondasz. Az őszinteség fontossága és a múltbeli hibák tolerálása között nincs korreláció. Érti?
Ez nem a gyóntatószék, hogy minden bűnöd megbocsátásra talál a vallomásod után, hanem csak simán normális felnőtt ember módjára képes vagy vállalni a múltadat, és a randipartneredre bízni a döntést, hogy kellesz-e neki ezek után is, vagy nem.
Attól, hogy valami információ birtokában nem akarok veled soha többé kezdeni, nem azt jelenti, hogy nem szeretem az őszinteséget. Nagyon is szeretem. Én örülnék, ha bevallanál bármi olyan dolgot, ami nálam kizáró ok, akkor nyugodt szívvel zárhatném le már időben az ismerkedést.
Ha hazudozik az illető, akkor minimálisan sem tiszteli a másikat. Ha tisztelsz valakit, akkor alap, hogy elfogadod, hogy van egy értékrendje neki is, és vannak dolgok, amik nála nem férnek bele.
De egy hűtlen phasznak gondolom hiába magyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!