Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 21 éves vagyok de sosem volt se csókom, se kapcsolatom, se semmim. Lehet ezen még változtatni?
Elég nehéz gyerekkorom volt, fogalmazzunk úgy, hogy se anyám se apám nem nevelt minket jól testvéremmel, ami miatt visszahúzódó lettem.
Voltak barátaim mindig, most is vannak, ebből a szempontból sosem volt probléma. Függetlenül attól, hogy lelkileg már általános sulisként is nagyon meggyötörtnek éreztem magam, mindig én voltam az, aki pl az osztályt is megnevettette, nem voltam népszerűtlen srác.
Középiskolára lett rossz a helyzetem, még visszahúzódóbb lettem, pánikbetegség, depresszió egyszerre jelentkezett nálam, ezért egy jó ideig nem is nagyon haverkodtam senkivel, aztán azért később persze ott is sokakkal jóba lettem. Középsuliban voltak lányok, akik kifejezetten közeledni akartak felém, volt, hogy egy lány gyakorlatilag randira hívott, de valahogy az összes ilyen lehetőségemet sikerült elcsesznem, aztán szépen lassan vége is lett a középsulinak.
Az elmúlt 2 és fél évben nagyrészt a munkával voltam elfoglalva, gyakorlatilag barátokra is alig volt időm, ismerkedni így pedig nyílván nem tudtam szinte sehol. Próbálkozom társkeresőn, vannak matcheim elég gyakran, de úgy érzem az ilyen appokon inkább csak a magamutogatásról szól az egész és nem egy rendes párkapcsolat kiépítéséről. Most jelenleg ott tartok, hogy lassan 21 vagyok és gyakorlatilag semmi tapasztalatom nincs a párkapcsolat terén. Külsőre átlagos vagyok, rendszeresen edzek, személyiségre sincs szerintem velem semmi probléma, mégis itt tartok sajnos.
Van még ebből kiút, vagy lassan már inkább bele kell törődnöm, hogy örökké egyedül leszek?
Hasonló háttérrel 23 évesen lett először pasim. Együtt dolgoztunk, megkedveltem és elkezdtem tudatosan ,,nőiesedni", kicsit szexibben (a mai stílusomnál még konzervatívabban) öltözni, a barátnőmmel gyakoroltam a flörtölést, stb. Össze is jöttünk végül, de nem tartott sokáig, másodszorra viszont már sokkal könnyebb volt.
Mai fejjel vicces visszatekinteni az akkori kisnyuszi énemre.
Szóval ne aggódj, meg nagyon az elején vagy a sztorinak.
Szerintem már lefőtt nekünk a kávé.
Hasonló háttérrel rendelkezem, mint te, soha rám nem nézett senki.
Mondjuk én még ezek tetejébe ronda is vagyok... de ettől függetlenül, egy 20+ éves szüzet már nem nagyon vesznek komolyan a lányok sajnos.
Egy haveromat 16 (!!!) évesen utasította vissza egy lány azért, mert még szűz volt (mármint a srác)!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!