Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok, és még nem volt kapcsolatom. Velem van a baj?
akkor lenne veled a baj,hogyha még csak nem is lettek volna udvarlóid.
de így nem veled van a baj, érthető,hogy nem mész bele olyan kapcsolatba, ami nem lenne jó, nem tudnád szeretni a másikat úgy,ahogy megérdemli.
ismerkedj.akár suliban/munkahelyen. de interneten is lehet. lehet sok próbálkozás kell,de úgyis találsz olyat akivel összeilletek.
én is randiztam vagy 15 sráccal,mire megtaláltam a páromat. esélyt kell adni,aztán majd kiderül. ha nem szimpi ne húzzátok egymás idejét.
2-3assal egyetértek. Jobb ez így. Hogy volt udvarlód, az bizonyítja, hogy a külsőddel semmi gond nem lehet. Keresgélj tovább. Én is, kb 50-60 nővel beszélgettem, mire elsőre találtam olyat, akivel valóban jól megértettük egymást.
Hogy ezt hol találod meg? Sajnos erre nincs 100%-os iránymutatás.
Nekem sem volt meg baratnom hasonlo okok miatt. Soha nem ereztem hogy osszeillettunk volna, pedig volt tobb randim is. Futokalandokra pedig nincs szuksegem, az nem hozzam valo.
Nem gondolnam, hogy el lennenk kesve barmivel is. Ha szerencsenk van valaki talanpont ezeket fogja ertekelni.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!