Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért szólnak le, ha 30 évesen se volt még kapcsolatom, erre nem büszkének kellene lenni?
nem, ez nem kudarc, csak ha az adott illető úgy éli meg!
Én nem akarok párkapcsolatot, így nem érdekel hogy más mit gondol erről.
sokan a te korodban már több éves házasok, gyerek is van. nekik nyilván érthetetlen,hogy nekem még egy kapcsolatod sem volt.
ugyanez igaz a fiatalabb korosztályra is. kb a 15 évesek jó részének is volt már kapcsolata. ők biztosan lesajnálnának,hogy neked 3 évtized alatt sem sikerült.
és ezeket nem bántásból írom, de ez az átlag emberi reakció rá.
hogyha neked ez megfelel, akkor hajrá, éld tovább így az életed. de ne várd el,hogy más felnézzen rád emiatt.
Sem leszólni nem kell, sem büszkének lenni rá.
Az biztos, hogy valamiben nem volt részed az elmúlt 10-15 évben, amiben az emberek többsége szerez tapasztalatot- jót és rosszat is egyaránt.
A személyiségfejlődésnek, a felnőtté válásnak egy fontosmérföldköve a párkapcsolat, összetartozás, intimitás megélése- akkor is, ha esetleg abban sebeket szerzünk, kudarcokat is megélünk az öröm és az önfeledség mellett.
Persze te szemszögedből felfoghatod (szűklátókörűen) úgy, hogy "jajj de jó, legalább nem sérültem/váltam el stb.- de nehéz ebben állást foglalnod, hiszen nem élted meg.
Én sem vagyok büszke arra, hogy nem jártam még az űrben- hiszen nem tudom, mi az, amiből kimaradtam.
Őszintén kívánom, hogy tapasztald meg a párkapcsolat minden örömét és nehézségét- fontos és hasznos része az életnek.
DE, legyél rá büszke, mint a 18 éves lányok a szüzességükre!!!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!