Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem miért szólnak le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért szólnak le, ha 30 évesen se volt még kapcsolatom, erre nem büszkének kellene lenni?

Figyelt kérdés

2016. márc. 29. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem, ez inkább szomorú. :(
2016. márc. 29. 11:20
 2/16 A kérdező kommentje:
most én tehetek róla,ha nem találom az igazit?
2016. márc. 29. 11:21
 3/16 VirágésBence ***** válasza:
85%
Mert az ember társas lény, 30 éves korodra pedig csak megérik benned, hogy szeretnél kapcsolatot, csak valamiért nem találtál partnert. Ez nem szégyellnivaló, de azért mégis csak egy kudarc, miért akarsz rá büszke lenni?
2016. márc. 29. 11:21
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

nem, ez nem kudarc, csak ha az adott illető úgy éli meg!

Én nem akarok párkapcsolatot, így nem érdekel hogy más mit gondol erről.

2016. márc. 29. 11:23
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

sokan a te korodban már több éves házasok, gyerek is van. nekik nyilván érthetetlen,hogy nekem még egy kapcsolatod sem volt.

ugyanez igaz a fiatalabb korosztályra is. kb a 15 évesek jó részének is volt már kapcsolata. ők biztosan lesajnálnának,hogy neked 3 évtized alatt sem sikerült.

és ezeket nem bántásból írom, de ez az átlag emberi reakció rá.

hogyha neked ez megfelel, akkor hajrá, éld tovább így az életed. de ne várd el,hogy más felnézzen rád emiatt.

2016. márc. 29. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Én nem értem, ezt miért kellene leszólni, de az, hogy büszkének kellene rá lenni, az a ló túlsó oldala. Nem attól leszel értékesebb, hogy össze-vissza válogatsz meg hű de erkölcsösnek mutatod magad, pedig annyi a dolog, hogy nem volt szerencséd eddig.
2016. márc. 29. 11:56
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Sem leszólni nem kell, sem büszkének lenni rá.

Az biztos, hogy valamiben nem volt részed az elmúlt 10-15 évben, amiben az emberek többsége szerez tapasztalatot- jót és rosszat is egyaránt.

A személyiségfejlődésnek, a felnőtté válásnak egy fontosmérföldköve a párkapcsolat, összetartozás, intimitás megélése- akkor is, ha esetleg abban sebeket szerzünk, kudarcokat is megélünk az öröm és az önfeledség mellett.

Persze te szemszögedből felfoghatod (szűklátókörűen) úgy, hogy "jajj de jó, legalább nem sérültem/váltam el stb.- de nehéz ebben állást foglalnod, hiszen nem élted meg.

Én sem vagyok büszke arra, hogy nem jártam még az űrben- hiszen nem tudom, mi az, amiből kimaradtam.

Őszintén kívánom, hogy tapasztald meg a párkapcsolat minden örömét és nehézségét- fontos és hasznos része az életnek.

2016. márc. 29. 11:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Miket tudsz varazsolni?
2016. márc. 29. 12:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok és még szűz és egyáltalán nem büszke erre. sőt szégyellem a nők előtt akikel megismerkedem mert amilyen nyitott, humoros és céltudatos vagyok, nem hiszik el. Volt aki ezert azt gondolta h biztos homi vagyok, ott is hagytam, mert a buta nőre nincs szükségem. Volt aki nyiltan megmondta h neki nincs kedve egy szűz pasit tanítani. Maradok továbbra is optimista, de erre büszke nem :)
2016. márc. 29. 12:43
 10/16 Noren1989 ***** válasza:
0%

DE, legyél rá büszke, mint a 18 éves lányok a szüzességükre!!!

26/F

2016. márc. 29. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!