Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem miért szólnak le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért szólnak le, ha 30 évesen se volt még kapcsolatom, erre nem büszkének kellene lenni?

Figyelt kérdés

2016. márc. 29. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha csaj vagy, akkor is hülyeség, de itt vagyok én igazinak akkor. :D
2016. márc. 29. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Leszólni sem kell, de büszkének sem kell lenni rá. A te életed, a te dolgod, csak te tudod, kihoztad-e a lehetőségeidből a lehető legtöbbet, legjobbat. Ha igen, akkor egyszerűen csak nem jött még el a te időd ezen a téren, ha nem, akkor próbálj rájönni, hogyan tudsz ezen javítani.
2016. márc. 29. 14:55
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon ciki.
2016. márc. 30. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

nem helyes, hogy leszólnak érte, de büszkének lenned sincs mire. az, hogy nem volt még kapcsolatod, mindenképpen hátrány, hiszen egy kapcsolatban ismered meg a másikat, akkor derül ki, hogy lehet-e közös jövőtök, el tudjátok-e viselni egymást és nem utolsó sorban egy csomó mindent a kapcsolat(ok)ban tanulsz meg a kapcsolatokról, hogy egy nap majd a házasságod remélhetőleg örökre szóljon és ne pont azokon a jobbára apró és sokszor nevetséges problémákon és konfliktusokon bukjon meg, amiknek a kezelését a korai kapcsolatokban megtapasztalhattad volna.

az egész élet egy tanulási folyamat, amiben az ember folyamatosan hibázik és a hibákból előbb vagy utóbb tanul és tovább lép, hogy ugyanazokat a hibákat már ne kövesse el, csinál helyette másokat, hogy azokból is tanulhasson. az csak egy naiv álom, hogy majd egyszer eljön az igazi és vele minden tökéletes lesz. nem kizárt, hogy megtörténi, de komoly naivitás azt hinni, hogy ezért nem kell semmit tenni. például esélyt kell adni a próbálkozóknak, hogy kiderüljön, köztük van-e az igazi. és mint írtam, tanulni a hibákból, hogy te magad az igazivá válhass majd valaki számára és ne ezeknek a tapasztalatoknak a hiányán múljon, hogy valaki majd téged fog-e az igazinak tartani.

30 éves korára az ember túl van néhány kapcsolaton és az ezekkel járó tapasztalatokon is. ha az egyik félnek hiányoznak ezek a tapasztalatok, akkor ez óhatatlanul okozhat problémákat a két fél között akár menet közben, vagy akár bele sem akar valaki menni egy ilyen kapcsolatba, mert korábban már voltak kellemetlen tapasztalatai hasonló helyzetben.

ha a szüzességedre akarsz vigyázni az esküvő napjáig, az a te döntésed, amire esetleg lehet miért büszkének lenni és talán van is, aki értékeli ezt. ez a te döntésed, de még ez sem biztos, hogy jó, mert a szexualitásra is ugyanúgy igaz, amit fent leírtam, hogy meg kell tapasztalni, bele kell tanulni. egy kapcsolatot a szexuális tapasztalatok hiánya és a szex minősége ugyanúgy tönkretehet, mint bármi más és ezt ugyanúgy könnyen tekintheti valaki kockázatnak, amit nem mer/akar bevállalni, főleg amíg van esetleg kevésbé kockázatosnak igérkező lehetősége...

2016. márc. 30. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Én biztos nem kezdenék olyannal aki harminc éves korában még szűz. Ez nem normális. És felnek attól hogy az illető sem normális
2016. jún. 7. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 én se kezdenék olyannal, akinek ez probléma.
2016. jún. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!