Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e még kapcsolatom ha?
Figyelt kérdés
szeretem az átbeszélt éjszakákat
romantikát
testiséget
egymás előtt teljesen megnyílni, falak nélkül
gondoskodást
Sokan mondják hogy ilyenek, pedig nem.
F23
2016. márc. 15. 20:23
1/7 anonim válasza:
Igen:)
És így könnyebb normális lányt találni.:)
2/7 VirágésBence válasza:
Én is ilyen vagyok mégis találtam barátnőt. Egyébként ez sok lánynak bejön, az érzelmes srácok "cukik" vagy mi, szóval simán.
4/7 anonim válasza:
Ez valami burkolt társkereső "kérdés" lenne? Miért ne lehetne. Nem írtál negatív dolgokat, inkább az az érdekes azokat hagytad ki. Mert valójában biztos van olyan tulajdonság ami nem ennyire pozitív és rád vall.
7/7 anonim válasza:
Ezek közül semmi sem zárja ki, sőt. Szerintem ezek a dolgok az alapjai egy jó párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!