Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 évesen még egy kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még egy kapcsolatom sem volt, nagyon el vagyok keseredve, mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés

Nem is teljesen elkeseredve vagyok, hiszen legtöbbször tudom "élvezni" a szingliséget, de ahogy látom magam körül a barátaimat, szinte mindenki boldog kapcsolatban vagy már házasságban él. Én még csak nem is csókolóztam soha, a gimis éveim alatt egyszerűen nem volt olyan ember, akivel megtörténhettek volna ezek a dolgok, abszolút kimaradt az életemből a rózsaszín ködös tiniszerelem. Valahogy mindig megtalálnak az olyan emberek, akik még csak szimpatikusnak se szimpatikusak, ha én nyitok olyan felé, aki tetszene, valahogy mindig visszautasítás lesz a vége és balul sül el a dolog. Nem vagyok egy túl nyomulós lány, ha látom, hogy nem kölcsönös a szimpátia, azonnal visszahúzodom és magamban kezdek rágódni rajta, hogy minek kellett nekem lépnem.

Ha volt is srác, akivel elmentem randizni, soha nem volt az a boldog érzésem, hogy "jaj de várom már, hogy találkozzunk", legtöbbször csak az a kényszer érzés maradt meg, hogy adjunk neki egy esélyt, aztán zárjuk le az egészet, hogy ne húzzuk egymás idejét.

Nem tartom magam se túl szépnek, de azért csúnyának sem, odafigyelek magamra, ezt a külvilágtól is vissza hallom. Bár azt is megkaptam már, hogy "túl szép vagyok". Ne értsetek félre, tényleg nem vagyok elszállva magamtól, inkább annak a sarokba húzódó, hallgatag lánynak írnak le, aki nem szeret középpontban lenni, de azért kedves mindenkivel, ha nyitnak felé.

Hozzátartozik a történethez, hogy majdnem két évtizede már beszéd problémával küzdök, ezért nyilván sokkal nagyobb teherként élem meg az ismerkedést más emberekkel, mert soha nem tudhatom, hogy hogyan reagálnak. Ez persze kihat az önbizalomra is, amin már évek óta próbálok dolgozni, de elég nehéz, ha állandóan ott van ez a "visszahúzó" dolog az életemben, és akár rendszeresen megkapom a negatív visszajelzéseket is emiatt.

Nem tudom, hogy mit kéne máshogy csinálnom. Vannak barátaim, a családom is mögöttem áll, de néha mégis olyan magányosnak érzem magam.

Volt már esetleg valaki hasonló helyzetben? Bármilyen tanácsot/véleményt szívesen fogadok!

2022. szept. 1. 19:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Huh, nagyon hasonló helyzetben vagyunk..Az elmúlt pár évben nekem az önfejlesztés sokat segített. Érdekes módon azt vettem észre, hogy ha az ismerkedés parkolópályára teszem, akkor vonzok be csupán valakit, aki legalább minimálisan is érdeklődik. Szóval a klisé, ami szerint nem szabad rágörcsölni, szerintem részben igaz, de persze ez nem olyan könnyű. Ilyenkor mindig az önbizalomhiány a ludas.
2022. szept. 1. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Legyél közvetlen barátkozós szexi
2022. szept. 1. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Neked már elment a Titanic.
2022. szept. 2. 08:50
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Én is az önfejlesztést, önbizalmat tudom javasolni. Nyiss az emberek felé, ha valaki nem szimpatikus, nem kell esélyt adni egy kényelmetlen randira, becsüld többre magad! Csinálj új dolgokat, amihez kedved van, ha látod fejlődsz benne, máshol is megállod a helyed, az jót tesz az önbizalmadnak. Fejleszd a kommunikációd, ne légy hallgatad! Képezd magad több témában, amiről lehet beszélni. Rendszeresen járj el programokra barátokkal, keress új barátokat, így mindig lesz olyan történet, amiről beszélni lehet.

23 évesen nem vagy elkésve, de változásért nyitnod kell a világ felé.

2022. szept. 4. 07:05
 5/13 anonim ***** válasza:
14%

Voltam hasonló helyzetben én is.

Nekem 21 évesen lett érdemben először kapcsolatom, akkor is vesztettem el a szüzességem is.

2022. szept. 4. 07:11
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Milyen beszédproblémád van? Logopédiai probléma, vagy a társalgás, beszélgetés megy nehezen? Mindkettő orvosolható.
2022. szept. 5. 05:09
 7/13 NTBS ***** válasza:
62%
Nem jött még az aki hozzád való. Tegyél hogy fejlődj és ne görcsösen akard. 30 feletti elhízott hölgyismerősöm szűz volt még. Találkozott egy csalódott vált férfival. Összejöttek és boldogok.
2022. szept. 16. 17:32
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Imadom ezeket a meseket amikre meg mindig ugranak az itteni hulyek...
2022. szept. 27. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem kéne úgy válogatni…
2022. szept. 27. 20:02
 10/13 A kérdező kommentje:

8-as, kíváncsi lennék te hogy élnéd meg, ha neked kellene ebben a "mesében" élned!

6-os, dadogással küzdök már kicsi korom óta. Minden lehetséges helyre már elmentem, de sajnos egyik se hozott javulást.

Többieknek nagyon köszönöm a választ!

2022. szept. 28. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!