Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ismerkedés során mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerkedés során mikor ideális tálalni a férfinak, hogy 23 évesen szűz vagyok és még soha nem volt kapcsolatom? Ez lehet kiábrándító?

Figyelt kérdés

2022. okt. 18. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell tálalni. Mégis minek?
2022. okt. 18. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem kiábrándító. Attól félnék, hogy elhagy, mert én nem vagyok elég "kalandos". Viszont az tetszene, hogy ha ilyen dolgot elmond, akkor őszinte ember.
2022. okt. 18. 12:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy nem elég "kalandos"?
2022. okt. 18. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
egyáltalán nincs ezzel semmi gond, szerintem azért időben jelezd, természetesen ne ezzel kezdd a beszélgetést, hanem majd ha komolyabbra fordulnak a dolgok
2022. okt. 18. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha úgy érzed, hogy komolyabb lehet a dologból.
2022. okt. 18. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha magamból indulok ki, akkor nekek nem szükséges tálalni, mert látom, hogy ki milyen karakter. Látom, hogy ez a nő valószínűleg vad az ágyban, a másik nő feltehetően szűz, stb.

Az első szex előtt úgyis rákérdeznék, hogy én gyanítom, hogy szűz vagy, akkor elmondhatnád. De igazából nem változtatna ez semmin, ha kedvelnélek.

2022. okt. 18. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Amikor már csókolóztatok, és fölmerül, hogy több is történhetne köztetek.
2022. okt. 18. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Férfiként egyáltalán nem tartom szükségesnek, hogy ezt egy nő bejelentse. Ha bármi miatt ő szeretné nekem megemlíteni, az teljesen rendben van, de én nem várom el. És egyáltalán nem kiábrándító, sőt.
2022. okt. 18. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, majd a csaj eldönti. Cikinek azért elég ciki.
2022. okt. 19. 20:34
 10/10 Deflohelp ***** válasza:
100%

Az első szex előtt célszerű elmondani, hogy vigyázzon rád.

Akinek ez kiábrándító, attól jobb is elszakadni ...

2022. okt. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!