Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem kiábrándító ez?
Amikor ismerkedés során, apró elejtett szavakból kiderül, hogy pl. a kiszemelt srácnak nem tetszik több dolog rajtam, amin nem lehet változtatni, de nem adja jelét annak, hogy zárjuk le.Pl. Nem tetszik neki az öltözködésem, a keresztnevem vagy ilyesmi.Finoman tesz megjegyzést, vagy pedig az a jel, hogy nem dicsér meg.Csak mert szerintem az a normàlis ismerkedésnél, ha a két fél odavan a másikért, aki meg állítólag szerelmes, pl. a másik hangjába is bele van bolondulva.Ez annyira önbizalomromboló nem?Természetesen az ilyen szituációkat hagyom, de ebben az a felfoghatatlan, hogy nem is én kezdemènyeztem.Miért van ez?
Azt is tegyük hozzá, hogy nem vagyok egy olcsó lotyó, sőt inkàbb visszafogott.
Velem is hasonló történt nemrégiben. Csak meg akart egyszer dugni, de annyira hülye volt a szerencsétlen, hogy egyáltalán nem figyelt arra, miket mond. Például, hogy ő imádja a nagy mellű nőket, miközben az én mellem 75/B, meg a szőkéket, én barna, meg a húszéveseket stb. Állandóan a volt csajairól beszélt, rám se nézett, kritizálta a hajamat, a ruhámat, meg mindenemet. Elkezdte a hülye szövegét ezek után, hogy szeret, meg hogy költözzek hozzá.
Mi a francnak nem keresnek az ilyenek olyan nőt, aki tetszik nekik? Ja, hogy éppen nem tudott keríteni dugásra senkit. Koptasd le a francba, mert ez téged is csak megdugni akar.
Teljesen egyetértek veled, kérdező.
Legutóbb egy srác szerelmet vallott nekem, de visszautasitottam, és utána még néha írt nekem, aztán az egyik beszélgetéskor szóba került a külső, és bár előtte oda-vissza volt tőlem, most meg azt mondja, hogy a tested sem rossz, de azért van mit csiszolni rajta...
Mielőtt valaki felreertene, nyilván nem vagyok tökéletes, ahogyan senki sem az, de mindenki dicsérni szokta az alakomat, meg hogy mennyire csinos vagyok, és akikért eddig oda voltam, azoknak a testet is imádtam, nem is gondolkodtam ilyenen, hogy háat elmegy...
Szerintem az ilyen nagyon gáz. Jól is teszed, ha koptatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!