Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak nem lenne kiábrándító ha a szerelme olyan idézetet írna ami öreges? Lent
Kezdeti kapcsolat, kezdtem szerelmes lenni, erre a srác olyan idézetet küldött nekem, hogy megtalálta bennem a barátot, testvért szülőt egyszerre, az idézet szerint ez az igaz szerelem barát akivel bla bla bla testvér aki segit, szülő aki gondoskodik rolad stb
Mivel kezdeti kapcsolat a barátságtol messze állunk néha zavarban is vagyok, testvér jelleggel végképp nem akarok ffi mellett állni, de mivel szükségem van egy ffiben érezni az erőt, támaszt, szülőként sem én funkcionálok.
Usztam eddig a rozsaszin ködben, erre bevágja ezt az idézetet nekem, aztán felhiv hogy holnap nem lesz elérhető, ne aggodjak.
Jol érzem hogy lehozo az egész?
Szerintem túlkombinálod. De ha neked túl nyálas, és túl erőltetett, hát istenem,nem vagyunk egyformák.
A lényeg: a srác rózsaszínködben van, odavan érted, ennyi.
De a szexi nőt vagy tàrsat, leendő párját akkor nem is látja bennem?
Es holnap nem elérhető. A mai világban n tud teloközelben lenni.olyan érdekes, nem?
Jobb ha hagyom az egészet, nem?
Most irtam neki annyit hogy jol félreismert eddig mert en nem a barátja tesoja szuloje akarok lenni egy ffinek
Mindegy is mit reagàl. Mert már az idézet az ott van.
Összevissza hantàl hogy miert nem lesz elérhető. Az meg hogy nézne ki a kapcsolat elején hogy neki allok faggatni?
Nekem az lenne kiabrandito amit itt osszehordtal!
Megis mi legyen? Tamadjon le? Akkor meg az lenne a gond.
Jobb lesz, ha hagyod ezt a fiut, mert jobbat erdemel nalad, olyat aki tudja ertekelni.
Es megis miert kellene mindenkinek allandoan elerhetonek lennie?????
Úgy hivatkozol rá mint a "szerelmed"-re, és ott akarod hagyni valami barom idézet miatt?
Mi az én időmben még mérleghintáztunk a játszótéren 10 évesen, nem pedig a gyakorira posztoltunk hülyeségeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!