Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak nem lenne kiábrándító ha a szerelme olyan idézetet írna ami öreges? Lent
Figyelt kérdés
Kezdeti kapcsolat, kezdtem szerelmes lenni, erre a srác olyan idézetet küldött nekem, hogy megtalálta bennem a barátot, testvért szülőt egyszerre, az idézet szerint ez az igaz szerelem barát akivel bla bla bla testvér aki segit, szülő aki gondoskodik rolad stb
Mivel kezdeti kapcsolat a barátságtol messze állunk néha zavarban is vagyok, testvér jelleggel végképp nem akarok ffi mellett állni, de mivel szükségem van egy ffiben érezni az erőt, támaszt, szülőként sem én funkcionálok.
Usztam eddig a rozsaszin ködben, erre bevágja ezt az idézetet nekem, aztán felhiv hogy holnap nem lesz elérhető, ne aggodjak.
Jol érzem hogy lehozo az egész?
2018. nov. 5. 20:51
11/11 anonim válasza:
Igen, ez lehozós és kiabrándító.
NAGYON nem jó előjel, ha a "gondoskodó szülőt" látja benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!