Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott egy ilyen apróság miatt?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, szép és elég értelmes volt, jól elbeszélgettünk, de azt találtam mondani hogy a macska nem való a lakásba. Erre a lány azt írta hogy nagyon csalódott bennem és neki élete a macska még az ágyban is vele alszik, elképesztően flegma és érdektelen lett ezután, mindenbe belekötött a végén mondta na jó elég és letiltott.

2022. nov. 6. 15:48
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Attol meg ertelmes! Szerintem itt te vagy a nem szimpi...
2022. nov. 6. 17:32
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Jól sejtem, hogy valószínűleg megbántad, hogy elszalasztottad ezt a lányt, aki tetszett neked, és azóta magaddal próbálod elhitetni, hogy jobb is ez így, meg igyekszel elhitetni magaddal, hogy a lány nem lehet értelmes, ha ebben a szubjektív kérdésben nem ért veled egyet?
2022. nov. 6. 18:06
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

"Megszoktad az állat bűzét."

Ezt gondold végig logikusan szerintem.

Ahhoz, hogy megszokjam, először érezni kellene.

Nem azt írtam, hogy EGY IDŐ UTÁN (már)nem érzem a cicák szagát, hanem azt, hogy nem érzem, nem éreztem soha.

Ha büdösek lennének akár ők, akár a macskaalom, akkor legalább egy ideig érezném, amikor bemegyek a házba / lakásba a friss levegőről, vagy felveszem a macskát az ölembe, és simogatom.

"Bűzt" egyébként sem lehet megszokni, nem úgy, hogy ahogy egy enyhébb szaghoz vagy illatokhoz hozzászokik egy idő után az orrod, és már nem érzed annyira intenzíven őket, mint eleinte, vagy esetleg egyáltalán ne érzed őket egy idő után.

Ha ezt nem így gondolod, és biztos vagy benn, hogy igazad van akkor egyszer hagyj 5-10 dkg nyers húst vagy halat a konyhában egy tányéron, aztán ha eltelik annyi idő, hogy már hazaérve megcsap a romlott állati fehérje bűze, hagyd ott továbbra is, és figyeld meg, hogy mennyi időnek kell ahhoz eltelnie, hogy ne érezd se akkor, mikor órák óta otthon vagy, sem akkor, amikor legközelebb hazaérve kinyitod az ajtót.

2022. nov. 6. 18:18
 34/39 anonim ***** válasza:
83%

Egy tisztán tartott macskának semmi szaga nincs. Én nagyon érzékeny vagyok a szagokra, ha belépek a lakásba mindjárt érzem ha valami büdös. Aki nem egész nap a bent ül, az nem tud hozzászokni, hiszen ha kintről bejössz, mindenképp érzed ha valami rossz szagú. A macska nem az ha rendszeresen cserélve van az alma.

Amúgy azt én sem értem miért tiltott le, én simán megmondtam volna, hogy akkor nem egymást keressük. Senkit nem érdekel, hogy szerinted hova való. Keress olyat, akivel hasonlóan gondolkoztok, ne másokat próbálj meggyőzni.

2022. nov. 6. 18:41
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted nem való állat a lakásba. Ezzel nincs baj, de akkor olyat keress, akinek nincs se kutyája, macskája, vagy bármilye. Ahogy te nem engedsz ebből, úgy nem fog a másik fél sem engedi és kipaterolni az állatot egy lehetséges partner jelölt miatt.
2022. nov. 6. 19:03
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Én elfogadom azt, ha valaki nem szeretne állatot tartani a lakásában, de én pont az ellenkezője vagyok. Szeretem az állatokat, családtagként tekintek rájuk. Nem adnék esélyt olyan személynek, aki másként gondolkodik. Nem azzal van a baj, hogy ő másképp látja, hanem semmi értelmét nem látnám. Tegyem ki a kutyát-macskát az udvarra, amíg őfelsége átjön hozzám? A kutyám sokkal tisztább, mint sok ember, akikkel nap mint nap találkozom.

A másik, ami még feltűnt: a lány rájött, hogy nem téged keres, erre egyből jöttél a "pedig értelmesnek tűnt" szövegeddel. Úgy írtad, mintha ő egy debil lenne, aki nem látja, hogy valójában mi a helyes (szerinted).

Gyerekes vagy. A kérdés kiírása helyett, inkább el kellett volna gondolkodni, hogy mi is történt valójában. Addig ne is akarj ismerkedni, mert nagyon rossz emberismerő vagy.

2022. nov. 6. 21:24
 37/39 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell megmagyarázni!!! Egy àllatnak hullik a szőre! Főleg ha vedlik, minden tiszta szőr! Minden bútor! Nem oda való! Aki elnézi az igénytelen!
2022. nov. 6. 23:35
 38/39 anonim ***** válasza:
91%
37 és hol a gond? Olyannal nem ismerkedsz te sem meg a kérdező sem és kész. 🤷🏻‍♀️
2022. nov. 6. 23:42
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok macskás, de neki nyilván fontos. Ez van, nem egyezik a világlátásotok. Én például olyannal nem jönnék össze, aki nem fogadja el, hogy bizonyos művészeti ágban alkotok, ami elvonulósabb hobbi, időt és pénzt szánok rá, és kell hozzá saját szoba, nem akarok folyton vele lógni, és nem olvashat el mindent, amit írok. Mind másmilyenek vagyunk.
2022. nov. 7. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!