Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott egy ilyen apróság miatt?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, szép és elég értelmes volt, jól elbeszélgettünk, de azt találtam mondani hogy a macska nem való a lakásba. Erre a lány azt írta hogy nagyon csalódott bennem és neki élete a macska még az ágyban is vele alszik, elképesztően flegma és érdektelen lett ezután, mindenbe belekötött a végén mondta na jó elég és letiltott.

2022. nov. 6. 15:48
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
97%
Mert neki ez prioritás, fontos. Mintha a gyerekére mondfsd volna, hogy te kellessz, de a pulyád kint marad. Nem elmélet, a cica már megvan, ott van, él és lélegzik, nem óhajtja miattad kidobni. Te nem kéred, ő igen, nem vagytok összevalók, minek fecsérelje rád az idejét, tiltott.
2022. nov. 6. 15:55
 2/39 anonim ***** válasza:
14%

Jaj te valami begyöpösödött macskás asszonyt találtál? Mert ez így elég nevetséges.

Ne is törődj vele. Majd lesz kevésbé gyerekes "fogásod" is. 😃

2022. nov. 6. 15:56
 3/39 Noren1989 ***** válasza:
68%
Küldd át nyugodtan.
2022. nov. 6. 15:56
 4/39 A kérdező kommentje:
Nem asszony, hanem fiatal lány 18 éves. Meglepett nagyon mert értelmesnek tűnt
2022. nov. 6. 15:57
 5/39 anonim ***** válasza:
86%
Ajándékozza el a macskát, ha összejöttök, vagy hogy gondolod? Komolyan érdekel. Vagy van kertje? Csináljon belőle kerti macst? Mi a megoldás egy ilyen helyzetre szerinted?
2022. nov. 6. 16:01
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Mert neki ez nem apróságnak számít, hanem egy figyelmeztetésnek, hogy nagyon nem passzoltok.

Ui.:a kandúrjaim maradnak nekem is!

2022. nov. 6. 16:07
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy számára fontos kérdésben nem értetek egyet.

Neki fontos, mert van egy cicája, akit szeret, akihez ragaszkodik.

És nyilván számodra is fontos a kérdés, ha ilyen egyértelműen állást foglaltál a kijelentéseddel, miszerint macska nem való a lakásba.

Nem illetek össze, engedd el a témát, és ismerkedj olyan lánnyal, akinek nincsen macskája.

2022. nov. 6. 16:07
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk bunkózni nem kell (már a enyire tényleg az volt), de neki benn van a macska és neked ez nem tetszik, szóval nem egymást keresitek.

N 30

2022. nov. 6. 16:08
 9/39 A kérdező kommentje:

Szerintem semmilyen szörös állat nem való lakásba.

Sajnos már rengeteg lány elutasított miatta, pedig mind fiatalok voltak. Nem értem hogy 18-21 éves korosztálynak miért ennyire hangsúlyos kérdés.

Az egyik álma volt kutyák tartása házban és emiatt rögtön kizárt mindent.

Mondjuk igaz ebben nem tudok megegyezni, a szört sosem tudnám elviselni, nálunk az állat mindig kint volt, sosem türném meg bent

2022. nov. 6. 16:10
 10/39 anonim ***** válasza:
94%

".... egy ilyen apróság miatt?"

Ha szerinted ez tényleg apróság, akkor miért kellett szóvá tenned, hogy hová való macska és hová nem?

2022. nov. 6. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!