Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen apróságokkal szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apróságokkal szoktátok meglepni a párotokat? Ő mivel szokott titeket? Minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszi. :)

2021. szept. 9. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc kézműves sörét szoktam néha vinni neki

21/f

2021. szept. 9. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Magamat és ezzel főleg a páromat meglepem egy új kombinéval, átlátszó fehérneművel. Amit neki adok az az, hogy sütök a kedvenc sütijéből, vagy viszek a kedvenc söréből. Vagy ő választhat ha éttermebe megyünk. Megnézek vele olyan filmet amit ő nagyon szeret én meg nagyon nem. Kinéztem hogy van egy étterem ahova utazunk, ahol különleges sajttálat lehet kérni előételnek és titokban foglaltam asztalt. Amikor barátnőkkel utaztam, vittem neki hűtőmágnest. Megtanultam a kedvenc videójátékát és egyszer játszottunk együtt (ő mondta korábban hogy milyen jó lenne együtt).

Aminek én örülnék és amivel néha ő is meg szokott lepni: egy-egy szál virág, elémjön a buszhoz; a kedvencem mikor nem beszéljük meg hogy elém jön, csak találkozunk valahol és kiszámolja, hogy kb mikor érkezem és ott vár be a megállóban, nem a találkozási helyen. Vett nekem saját párnát magához, mert ami volt, az nagyon bántotta a nyakam. Eljött az én edzőtermembe hogy együtt edzünk (ami tőle 50 perc tömegközlekedéssel) és így nem nekem kellett utazni.

Ezek tényleg nagyon apróságok a midnennapokban, amiket néha észrevétlenül teszünk és amiről nem beszélünk sokat de mindig jólesik a másiktól

23N, 28F

2021. szept. 9. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Már semmivel. Az már elmúlt. 48F
2021. szept. 9. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
a péniszemmel
2021. szept. 9. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó, ez tetszett 😂😂😂😂

Én masszőrnek is tanultam, párom imádja, ezért én leggyakrabban ezzel lepem meg.

36 N

2021. szept. 9. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Néha kérés nélkül elhozom a postáról a cuccát (utálok postára járni).

Nagyon tudnék örülni, ha elmosogatna néha, vagy ha legalább megtalálná magától a szennyestartót... Néha hoz 1 olyan csokit amit az ismerkedésünk alatt kaptam tőle

2021. szept. 9. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Reggel ágyba viszem neki a kávét, csinálok neki néha különlegesebb szendvicset, amit magával visz a munkahelyre, néha meglepem a kedvenc csokijával, sütival, fagyival, vagy energiaitallal, amiket szeret, ill. gyakran megmasszírozom. Oda-vissza működik nálunk ez a kedveskedés :)
2021. szept. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!