Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apróságokkal szoktátok meglepni a párotokat? Ő mivel szokott titeket? Minek örülnétek?
Kedvenc kézműves sörét szoktam néha vinni neki
21/f
Magamat és ezzel főleg a páromat meglepem egy új kombinéval, átlátszó fehérneművel. Amit neki adok az az, hogy sütök a kedvenc sütijéből, vagy viszek a kedvenc söréből. Vagy ő választhat ha éttermebe megyünk. Megnézek vele olyan filmet amit ő nagyon szeret én meg nagyon nem. Kinéztem hogy van egy étterem ahova utazunk, ahol különleges sajttálat lehet kérni előételnek és titokban foglaltam asztalt. Amikor barátnőkkel utaztam, vittem neki hűtőmágnest. Megtanultam a kedvenc videójátékát és egyszer játszottunk együtt (ő mondta korábban hogy milyen jó lenne együtt).
Aminek én örülnék és amivel néha ő is meg szokott lepni: egy-egy szál virág, elémjön a buszhoz; a kedvencem mikor nem beszéljük meg hogy elém jön, csak találkozunk valahol és kiszámolja, hogy kb mikor érkezem és ott vár be a megállóban, nem a találkozási helyen. Vett nekem saját párnát magához, mert ami volt, az nagyon bántotta a nyakam. Eljött az én edzőtermembe hogy együtt edzünk (ami tőle 50 perc tömegközlekedéssel) és így nem nekem kellett utazni.
Ezek tényleg nagyon apróságok a midnennapokban, amiket néha észrevétlenül teszünk és amiről nem beszélünk sokat de mindig jólesik a másiktól
23N, 28F
Utolsó, ez tetszett 😂😂😂😂
Én masszőrnek is tanultam, párom imádja, ezért én leggyakrabban ezzel lepem meg.
36 N
Néha kérés nélkül elhozom a postáról a cuccát (utálok postára járni).
Nagyon tudnék örülni, ha elmosogatna néha, vagy ha legalább megtalálná magától a szennyestartót... Néha hoz 1 olyan csokit amit az ismerkedésünk alatt kaptam tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!